Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Δεν αξίζει ο Έλληνας μισθούς και συντάξεις πείνας, ανεργία, σκλαβιά και εκμαυλισμό σωμάτων και συνειδήσεων χωρίς αιτία. Αλίμονο σε μία χώρα που έχει την ιστορία της Αμφίπολης, τον ήλιο της Βεργίνας, τη θάλασσα του Αιγαίου, τον αέρα της Πίνδου να πεθαίνει ζωντανή χωρίς κραυγή.
Αλίμονο σε έναν λαό που απολαμβάνει τον θάνατό του και τσακώνεται για το ποιο τραγούδι θα παίζει η μπάντα του Τιτανικού του. Όλοι μαζί οφείλουμε στην ιστορία και τους απογόνους μας που θα μας κρίνουν αυστηρά να σηκώσουμε τον εθνικό μας καθρέφτη και να αποτινάξουμε το ζυγό που μας επέβαλε 99 χρόνια η διεθνής μαφιόζικη νομενκλατούρα. Η Ελλάδα είχε, έχει και θα έχει αξιοπρέπεια γραμμένη στα γονίδιά της. Ας κάνουμε την αρχή της απελευθέρωσης της Ελλάδας από τη πιο βρώμικη οικονομική δικτατορία της που την επέβαλαν και τη διατηρούν οι εμπνευστές της διάλυσης και της αιώνιας δουλείας της. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται ούτε ΕΝΦΙΑ, ούτε ΦΠΑ , ούτε κάθε λογής οθωμανικά χαράτσια. Η Ελλάδα χρειάζεται μια εθνική κυβέρνηση που θα ενώσει τους Έλληνες και αυτό μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί να το εγγυηθεί.
Α.Μ.
Η ευθύνη της αμερικανικής πολιτικής ηγεσίας για το μακελειό από φανατικό Ισλαμιστή στο Ορλάντο
Οι δανειστές, ως κύριοι εκφραστές της νέας αποικιοκρατίας στην Ελλάδα, ελέγχουν πλήρως τις τράπεζες, τα κρατικά έσοδα, και τη νέα εφεύρεση για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας το υπέρ ταμείο αποκρατικοποιήσεων. Και σε αυτό ευθύνονται ασφαλώς οι κυβερνώντες ή καλύτερα τα ενεργούμενα των ξένων δυνάμεων κατοχής. Τα πάλαι ποτέ σύμβολα της αριστερής αμφισβήτησης, της αγανάκτησης, της εξέγερσης. Οι επαναστάτες ποικίλων οριζόντων. Οι "σπουδαίες" προσωπικότητες της αριστερής ελληνικής διανόησης.  Που σήμερα λένε "ναι σε όλα". Που παραδίδουν στους δανειστές ένα πάλαι ποτέ υπερήφανο λαό, ο οποίος όμως σαν ευκολόπιστος που είναι δίνει συνεχώς την εξουσία εδώ και σαράντα χρόνια σε αυτούς που του πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό και του υπόσχονται ψευδώς ότι ξέρουν τον τρόπο που θα τη βγάλουν. Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι σήμερα οι Έλληνες να προσπαθούν να επιβιώσουν  μέσα στο ψέμα, την απάτη, στην φτώχεια και στην ένδεια. Μοναδική λύση και ελπίδα πλέον όλων των Ελλήνων που βλέπουν την πατρίδα να χάνεται αλλά και τις ζωές τους είναι η Χρυσή Αυγή που όλο και περισσότεροι την αγκαλιάζουν.
Σ.Μ.
Αφγανός σκότωσε ομοφυλόφιλους στο Ορλάντο, αλλά ο Τσίπρας πολεμά τον «ρατσισμό»
Έχουν γραφτεί άρθρα και άρθρα που δείχνουν ποιοι είναι από πίσω από την συγκέντρωση "Παραιτηθείτε". Πρόκειται ξεκάθαρα για τη συμμορία του μνημονίου που έφερε τους Έλληνες σε αυτή την κατάντια. Απλά στεναχωρούνται γιατί δεν είναι αυτοί στη κυβέρνηση να εφαρμόσουν το «καλό» μνημόνιο. Ανερυθρίαστα εμφανίζονται στις τηλεοράσεις πασοκτζήδες που έφεραν την καταστροφή μαζί με τους συνεταίρους τους της ΝΔ και απαιτούν από τα υποχείρια του ΣΥΡΙΖΑ να παραιτηθούν για να πάνε αυτοί στη θέση τους, λέγοντας πίσω από επικοινωνιακές εκφράσεις ότι αυτοί είναι γνήσια ενεργούμενα των ξένων δυνάμεων κατοχής. Είναι τα ίδια ενεργούμενα του «ΝΑΙ» του δημοψηφίσματος που φώναζαν πάση θυσία Ευρώπη και πάση θυσία παραμονή στη θεότητα του αθέατου για πολλούς Έλληνες σήμερα ευρώ. Η μόνη θέση που κινείται αποκλειστικά προς το συμφέρον των Ελλήνων και της πατρίδας είναι η θέση της Χρυσής Αυγής. Αν έχουμε να διαλέξουμε ευρώ ή Ελλάδα ασφαλώς και διαλέγουμε Ελλάδα. Πόσο πιο φανερό να γίνει ότι στην πατρίδα μας σήμερα υπάρχουν δυο κόμματα; Η Χρυσή Αυγή και το κόμμα των πολιτικών κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Εφιάλτης έχει γίνει για το πολιτικό σύστημα το Εθνικιστικό Κίνημα που όλο και γιγαντώνει. Στους Έλληνες μένει να κάνουν τον εφιάλτη τους πραγματικότητα.
Ν.Π.
Εφημερίδα των Συντακτών: Απαράδεκτες οι αντισυγκεντρώσεις κατά του Σύριζα, μόνο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να γίνονται!