Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Α. Ματθαιόπουλος στο Εγνατία TV: Η Χρυσή Αυγή κηρύσσει τον πόλεμο σε όσους πολεμούν το Έθνος - ΒΙΝΤΕΟ

        

Επίθεση κατά της δημοτικής διοίκησης Μπουτάρη εξαπέλυσε ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης από τον τηλεοπτικό σταθμό ΕγνατίαTV σχετικά με την πρωτοβουλία του τελευταίου να εντάξει το παραλιακό μέτωπο Θεσσαλονίκης στο λεγόμενο «πακέτο Juncker», γεγονός που αποδεικνύει ότι τόσο κυβέρνηση, όσο και τοπική αυτοδιοίκηση εξαρτώνται άμεσα από το δανεικό χρήμα των Ευρωπαίων τοκογλύφων, που θα εισπραχθεί με όρους υποτέλειας.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στην επετειακή εκδήλωση που θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη με αφορμή τη συμπλήρωση 4 ετών από την δυναμική είσοδο της Χρυσής Αυγής στη βουλή, εκδήλωση την οποία θα τιμήσει με την παρουσία του ο Γ. Γ. του Κινήματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, μετά από πολύχρονη απουσία του λόγω των παράνομων εις βάρος του διώξεων.
Κλείνοντας, ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος τόνισε πως σύσσωμο το κατεστημένο πολεμά με κάθε τρόπο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, επομένως ο αγώνας του είναι ένας αγώνας εναντίον όλων όσων πολεμούν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Διαβάστε επίσης: Ομιλία Ν.Γ. Μιχαλολιάκου στην Θεσσαλονίκη: “4 χρόνια παρουσίας της Χρυσής Αυγής στην βουλή” - Παρασκευή 06/05, ξενοδοχείο Capsis