Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη Βενιζέλου: Η μισή ΝΔ στηρίζει Τσίπρα!

Τα προφανή είπε μιλώντας στα «Παραπολιτικά» ο πρώην πρόεδρος του κλεφτοΠασόκ, όσον αφορά τα πολιτικά πράγματα εντός του Κοινοβουλίου. Βεβαίως δεν τα είπε γιατί είναι φιλαλήθης, αλλά για να δείξει στους «συνάδελφούς» του ότι γνωρίζει πράγματα και ότι δεν τους συμφέρει να τον παραγκωνίσουν περαιτέρω.
Τι είπε, λοιπόν, ο Βενιζέλος στην... προειδοποίησή του προς τους υπόλοιπους πολιτικάντηδες;
«Το θέμα με τη Νέα Δημοκρατία είναι άλλο, το θέμα είναι ότι υπάρχει ένας, ας το πούμε έτσι, αθέατος και ανεπίσημος τρίτος εταίρος στην κυβέρνηση. Νομίζω ότι αν δείτε τα πρόσωπα, τα οποία παίζουν τον ρόλο στην εφαρμογή των κυβερνητικών πολιτικών και στη διατύπωση ενός λόγου, ο οποίος υποκαθιστά τα ψεύδη των προηγουμένων ετών και του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, θα δείτε τί εννοώ. Δεν είναι δική μου δουλειά, αυτό είναι δική σας δουλειά.»
Αυτό που ουσιαστικά λέει ο Βενιζέλος πηγαίνει πέρα από την «απλή» υπερψήφιση του μνημονίου από τις δυνάμεις της Νέας Δημοκρατίας ή το όλο pride «ΝΑΙ» του Κυριάκου Μητσοτάκη στο σύμφωνο συμβίωση των ομοφυλόφιλων.
Αυτό που λέει ο Βενιζέλος είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι της ΝΔ σε όλο τον κρατικό μηχανισμό και φροντίζουν για την εφαρμογή του αριστερού μνημονίου και την δικαιολόγηση της ανθελληνικής κυβερνήσεως Τσίπρα.
Αλέξη Μητσοτάκη και Κυριάκο Τσίπρα, μην πειράζετε τον Μπένυ γιατί... μιλάει!