Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Αιτία Πολέμου για την Ελληνική Αυγή Ι.Π. Μεσολογγίου το ξεπούλημα της Ιερής γης του Δήμου μας!

Η κυβέρνηση συμφώνησε να αποκρατικοποιήσει οικόπεδα «φιλέτα» προκειμένου να υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές. Η ηλεκτρονική δημοπρασία οικοπέδων και ακίνητων που βρίσκονται στην Αχαΐα, Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία συμπεριλαμβάνονται στο πακέτο των αποκρατικοποιήσεων που υπέγραψε η κυβέρνηση πριν δύο εικοσιτετράωρα. Πρόκειται κατά κύριο λόγο για οικόπεδα - φιλέτα πολλά από τα οποία είναι παραθαλάσσια ή έχουν αθλητικές εγκαταστάσεις. Ένα από αυτά, που περιλαμβάνεται στη λίστα, αφορά τον Δήμο μας και συγκεκριμένα στην περιοχή ΠΟΡΟΣ του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου συνολικής εκτάσεως 980.000 τ.μ.


Αν πιστεύει η ανθελληνική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ότι θα μπορεί να τεμαχίζει και να ξεπουλά την ιερή γη των Ελλήνων στα διεθνή κοράκια, αμαχητί και σε καιρό ειρήνης, είναι γελασμένη!

Τις υπογραφές που βάλατε εν αγνοία των Ελλήνων και τις συμφωνίες που κάνατε με τους διεθνείς τοκογλύφους εμείς δεν τις αναγνωρίζουμε και ούτε πρόκειται να τις αναγνωρίσουμε ποτέ.

Θέλουμε την Πατρίδα μας πίσω και δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Είναι αιτία πολέμου για εμάς η παραχώρηση Ελληνικής γης και Εθνικής κυριαρχίας.

Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου καλεί όλους τους φορείς του τόπου και την τοπική κοινωνία να είναι σε επαγρύπνηση και να αντισταθεί στο ξεπούλημα της Πατρίδας μας.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτριος Ε. Μακρής