Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

Και οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες στον αγώνα ενάντια στον Εθνικισμό!

Η Secret Intelligence Service (SIS), γνωστή και ως MI6 (Military Intelligence, Section 6), είναι η μυστική υπηρεσία πληροφοριών του Ηνωμένου Βασίλειου, που δίνει τη δυνατότητα στη βρετανική κυβέρνηση να μπορεί μυστικά να προωθεί και να υπερασπίζεται την εθνική ασφάλεια και την οικονομική ευρωστία της.
Συνέντευξη, λοιπόν, έδωσε ο πρώην επικεφαλής της MI6, όπου εξέφρασε τους φόβους του για την απελευθέρωση της βίζας για τους Τούρκους, αλλά και το λεγόμενο «προσφυγικό». Συγκεκριμένα είπε ότι «το κλείσιμο της πόρτας στη μετανάστευση δεν είναι λύση. Ομως, το ενδεχόμενο η ΕΕ να προσφέρει πρόσβαση χωρίς βίζα σε 75 εκατομμύρια τούρκους, για να περιορίσει τις προσφυγικές ροές στο Αιγαίο φαίνεται διεστραμμένο. Είναι σαν να βάζεις βενζίνη δίπλα στη φωτιά που προσπαθείς να σβήσεις».
Ποιός είναι ο λόγος της ανησυχίας του πρώην επικεφαλής της βρετανικής μυστικής υπηρεσίας; Θα υπέθετε κανείς ότι είναι η ασφάλεια των πολιτών στην χώρα του, ύστερα από ένα κύμα πολύνεκρων τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι και αντίστοιχων απόπειρων σε γερμανικές πόλεις.
Ο λόγος, όμως, δεν είναι αυτός... Δείτε ποιος είναι ο λόγος, όπως τον περιέγραψε ο ίδιος στην συνέντευξή του: «Ο γεωπολιτικός αντίκτυπος θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης, καθώς θα ενισχυθεί η επιρροή αυτών των πολιτών που νιώθουν- δικαιολογημένα ή όχι- ότι τα ενδιαφέροντά τους και η πολιτιστική τους ταυτότητα απειλείται. Αυτό έχει ήδη συμβεί στην Αυστρία, με την αναβίωση του ανενεργού κόμματος Ελευθερίας. Αλλα ακροδεξιά κόμματα σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θα ακολουθήσουν».
Για άλλη μία φορά βλέπουμε, λοιπόν, ότι οι ταγοί των σύγχρονων καθεστώτων, αλλά και οι ουραγοί τους στις μυστικές υπηρεσίες, ουδόλως ανησυχούν για τις τρομοκρατικές επιθέσεις, για την διάλυση του κοινωνικού ιστού, την αύξηση της εγκληματικότητας και όλα τα άλλα παρελκόμενα της λαθρομετανάστευσης.
Μόνη τους ανησυχία η άνοδος των Εθνικιστών που θα σημάνει το τέλος στο πάρτι της μάσας, της χάψας και της ατελείωτης ρεμούλας των μεγαλοκαρχαριών του καπιταλισμού εις βάρος των Λαών, των Εθνών και των Πατρίδων.
Ας κάνουμε τον εφιάλτη τους πραγματικότητα!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
Κώστας Αλεξανδράκης