Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Χρήστος Παππάς: Ο Λαός γνωρίζει και ο Λαός θα τιμωρήσει! 2 ΒΙΝΤΕΟ


Πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομελείας της Βουλής, για το κατάπτυστο ασφαλιστικό και φορολογικό νομοσχέδιο, τέθηκε θέμα αντισυνταγματικότητας αυτού, επί του οποίου τοποθετήθηκε ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κ. Χρήστος Παππάς.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του κ. Παππά: Κύριε Πρόεδρε εγώ δεν θα μιλήσω ως απλός πολίτης που είπε ο κύριος Φορτσάκης, θα μιλήσω ως μαχητής, Εθνικιστής βουλευτής, εκφράζοντας τον Λαό. Γιατί αν ο απλός πολίτης έκανε την ανάλυση που έκανε ο κ. Φορτσάκης, τότε θα ήμασταν μια χώρα φιλοσόφων ή και πανεπιστημόνων. Έτσι δεν είναι κ. καθηγητά;
Λοιπόν, δεν θα μπω στην ουσία της τοποθέτησης του κ. Λοβέρδου, η οποία μας βρίσκει συμφώνους. Είναι απολύτως σωστά αυτά που είπε, ασχέτως αν είναι σε διαφορετικό πολιτικό χώρο, γιατί σήμερα, αποδεικνύεται ότι η αριστερά, ξεγυμνώνεται δηλαδή η αριστερά στα μάτια του ελληνικού Λαού, διότι αποδεικνύεται ότι η νεοφιλελεύθερη αριστερά της δήθεν ισότητας είναι πλέον η αριστερά του μνημονίου και των οικονομικών συμφερόντων. Συγχρόνως με την τοποθέτηση του κ. Φορτσάκη, αποκαλύπτεται ότι και η «δεξιά» λεγομένη, είναι υποκριτική έναντι του ελληνικού Λαού, διότι η ιδία έχει ψηφίσει όλα αυτά τα μέτρα και θα έκανε ,θα έλεγα ,αν ήταν στην εξουσία, τα ίδια και χειρότερα. Χάνετε και εσείς λοιπόν την δεδηλωμένη, με το παρελκυστικό σύνθημα που σας εκφράζει: «Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφότητα».
Δεν είναι το νομοσχέδιο αντισυνταγματικό -αντισυνταγματική για μας είναι η κυβέρνηση. Έχει χάσει την πραγματική δεδηλωμένη, την δεδηλωμένη στον ελληνικό Λαό. Είναι αποφράς η ημέρα σήμερα, κυρίες και κύριοι, η 7η  και η αυριανή, η 8η  Μαΐου, και για εμάς, οποιοδήποτε πρόσκομμα θα φέρει ο ελληνικός λαός εντός ή εκτός της βουλής, με κοινωνικούς αγώνες, με χρήση του 120ου άρθρου του Συντάγματος, με νόμιμα μέσα, μας βρίσκει απολύτως συμφώνους. Γιατί τίποτα δεν χαρίζεται, τα πάντα κατακτώνται. Κατακτώνται με σκληρούς αγώνες και με θυσίες. Το γνωρίζουμε πολύ καλά εμείς οι έλληνες εθνικιστές, οι οποίοι έχουμε υποστεί διώξεις, οι οποίοι έχουμε δώσει αίμα, έχουμε νεκρούς, έχουμε υποστεί φυλακίσεις για τις ιδέες μας. Πολύ περισσότερο το γνωρίζει και ο ελληνικός Λαός.
Εμείς καλούμε σήμερα τον ελληνικό Λαό σε εγρήγορση, να σηκωθεί από τους καναπέδες, να φύγει από τις ταβέρνες, να διεκδικήσει τα δικαιώματά του. Γιατί τελικώς βιώσιμα δεν είναι μόνο τα ταμεία, βιώσιμη δεν είναι ούτε η πατρίδα, με τις μνημονιακές πολιτικές σας και με τους εντολοδόχους τους, εντολοδόχους της Ευρώπης, δεξιούς και αριστερούς. Και ας πάψουν πια εδώ οι κοκορομαχίες, γιατί ο ελληνικός Λαός γνωρίζει πως είστε ίδιοι, είστε οι διαφορετικές εκφάνσεις του ιδίου κλεπτοκρατικού, αντισυνταγματικού τόξου.
Ο Λαός γνωρίζει και ο Λαός θα τιμωρήσει. Να μας έχει ο θεός καλά και να έχει και εσάς, τους περισσοτέρους καλά, για να βρεθείτε εκεί που σας αξίζει κάποια ημέρα: στο εδώλιο του κατηγορουμένου!
Κατά την τοποθέτηση του βουλευτού κ. Λοβέρδου, επί της αντισυνταγματικότητας του νομοσχεδίου, ανεφέρθη υποτιμητικά για το υπουργείο οικονομικών, αποκαλώντας το «Υπουργείο σουσουράδα», δίνοντας αφορμή στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας και να ψέξει την υποκριτική και επιλεκτική στάση του Προεδρείου και όλους τους εκπροσώπους και όλους τους βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου, που ψήφισαν πρόσφατα τον φωτογραφικό για την Χρυσή Αυγή, κώδικα Δεοντολογίας Βουλευτών.
Λοιπόν κύριε Πρόεδρε, είναι άσχετο με το νομοσχέδιο, αλλά είναι σχετικό με το Προεδρείο και με την διαδικασία. Πριν από λίγο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ ανεφέρθη υποτιμητικά για το υπουργείο Οικονομικών και είπε «το υπουργείο σουσουράδα». Και προφανώς θα είπατε και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου «σουσουράδα». Είναι έτσι κύριε;
Έχω να πω λοιπόν κ. Πρόεδρε ότι προσφάτως ψηφίσατε έναν εκτρωματικό κώδικα, τον κανονισμό Δεοντολογίας, ο οποίος κόπηκε και ράφτηκε ακριβώς για τις τοποθετήσεις και τις δράσεις εντός του ελληνικού κοινοβουλίου των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Και όταν χαρακτήρισε ο κ. Λοβέρδος «σουσουράδα» τους υπουργούς και το υπουργείο Οικονομικών, δεν ακούστηκε ούτε ένα κιχ από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ένα κιχ από τα κυβερνητικά έδρανα, ούτε ένα κιχ από την αξιωματική, μέχρι στιγμής, αντιπολίτευση. Και θέλω να καταγγείλω το γεγονός, και από εσάς δεν διακόψατε και δεν διαφωνώ στην βάση του χαρακτηρισμού κ. Λοβέρδε, υπερθεματίζω και είναι λέω ότι δεν είναι μόνο η κυβέρνηση, μόνο το υπουργείο «σουσουράδα» , είναι όλη η «κυβέρνηση λαγός».
Εν πάση περιπτώσει, γιατί δεν διακόψατε τον κ. Λοβέρδο, βάσει του νέου κώδικα Δεοντολογίας κ. Πρόεδρε; Στην συνέχεια, ο Προεδρεύων της συνεδρίασης δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ο κ. Λοβέρδος το είπε κάνοντας μια χαρακτηριστική κίνηση των χεριών που υποδεικνύει εισαγωγικά. Συνεπώς βάσει της λογικής του κ. Νικήτα Κακλαμάνη, μπορούμε να εκφραζόμαστε ελεύθερα με οποιεσδήποτε εκφράσεις θέλουμε κάνοντας την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών που θα παραπέμπουν σε εισαγωγικά. Πόση υποκρισία πια και πόση αλληλοκάλυψη μεταξύ "δεξιών" και "αριστερών" του αντισυνταγματικού αντιλαϊκού μνημονιακού τόξου;