Σάββατο 16 Απριλίου 2016

ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΛΕΠΤΟΥ

      

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Με στολή παραλλαγής πόζαρε αυτάρεσκα ο πρόεδρος Πάνος, κατά τη διεξαγωγή ασκήσεως των ενόπλων δυνάμεων. Και καλά έκανε, γιατί μετά την αυταρέσκεια ακολουθεί η βλακεία.
Απορώ γιατί τραβιόμαστε σα λάστιχο με τα μνημόνια; Η Ελλάδα αριθμεί περί τα 1000 νησιά και βραχονησίδες με κάποια να ανήκουν στον Ελληνικό Στρατό. Ο πρόεδρος Πάνος δήλωσε ότι τα νησιά που κατέχει ο Ελληνικός Στρατός αξίζουν 37 ΔΙΣ ευρώ.
Μετά το άκαρπο ταξίδι του πρωθυπουργού στας Ευρώπας, ο Τσίπρας θα προβεί σε κατάληψη του μεγάρου Μαξίμου. Ήδη ο Καρανίκας στήνει αντίσκηνο στο προαύλιο του μεγάρου και ο Φλαμπουράρης ετοιμάζει τα πανό που θα αναρτηθούν στα κάγκελα : «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ» , «ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ»
Μέχρι να γίνει η δήλωση όλα ήταν όμορφα και καλά. Με το που ανακοινώθηκε αύξηση του ΦΠΑ μία μονάδα, ο συριζαίος βολευτής Παπαδόπουλος έσκισε τα ιμάτιά του φωνάζοντας «υπάρχει και ο δρόμος της παραίτησης, δεν αντέχεται ΦΠΑ 24 %». Δίκιο είχε, για τις ανάγκες της στρογγυλοποίησης έπρεπε να γίνει 25% ! ! Μετά τη δήλωση περί παραίτησης, ματαξαναδήλωσε ότι στηρίζει την κυβέρνηση.
Αφού έφαγαν ένα σκασμό λεφτά στη νουδούλα, αφού χρωστάνε και του διαόλου κερί, αφού καμιά τράπεζα δεν θα τους δανείσει γιατί όλες φυτοζωούν, κοινώς που λέμε τέρμα τα δίφραγκα, ήρθε και η βαρύγδουπη δήλωση Μητσοτάκη «δανεισμός τέλος από τράπεζες».
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των εκπαιδευτικών στην απόφαση του υπουργού παιδείας να αυξήσει τους μαθητές των νηπιαγωγείων από 7 σε 14. Οι εκπαιδευτικοί κάνουν λόγο για συγχωνεύσεις και απολύσεις. Εμείς κάνουμε λόγο για μίξη Ελληνόπουλων με τριτοκοσμικόπουλα.
Φαίνεται ότι τα ανίψια (ΝΑΤΟ), δεν τα κατάφεραν και τόσο καλά στο ανατολικό Αιγαίο, και γι’ αυτό κρίθηκε σκόπιμη η παρουσία η παρουσία του θείου Σάμ (ΗΠΑ), στις θάλασσές μας. Μέχρι και μπαλόνι θα μας στείλουν να βλέπουμε τις τριτοκοσμικές ορδές εφ’ υψηλού.
Μετά τα «αυστηρά» διαβήματα προς την Άγκυρα για τις παραβιάσεις του εναερίου χώρου μας, συγκλήθηκε και το ΚΥΣΕΑ παρουσία του πρωθυπουργού. Το αποτέλεσμα, όπως γίνεται τα τελευταία 40 έτη είναι γνωστό, και θα το παρουσιάσω με μία στιχομυθία. Οι τούρκοι ήρθαν και μας είπαν «ερχόμαστε να σας αξιοποιήσουμε» κι εμείς απαντήσαμε «ωραία, εμείς γυρνάμε και σκύβουμε»

Ως Banana Republic χαρακτήρισε την Ελλάδα ο Μητσοτάκης, κατά τη προχθεσινή συζήτηση στη βουλή. Εκεί ψηλά που βρίσκεται ο αρχηγίσκος αδυνατεί να καταλάβει ότι έχουμε προ πολλού μεταβεί από τη δημοκρατία της μπανάνας στη  Kolosfiksoura Republic.
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/