Τρίτη 19 Απριλίου 2016

ΜΗΝ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

  Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Η κατάσταση στην Ειδομένη αλλά και στα άλλα σημεία όπου έχουν μετατραπεί δήθεν σε προσφυγικούς καταυλισμούς – Ελληνικό, Πειραιάς –  μέρα με τη μέρα οδεύει από το κακό στο χειρότερο. Η κυβερνητική αναλγησία απ’ τη μία και η έκδηλη αδυναμία των παρακυβερνητικών οργανώσεων και των κατοίκων απ’ την άλλη να αντιμετωπίσουν το λαθρομεταναστευτικό, δείχνουν ότι δεν θα είναι μακριά η μέρα που το καζάνι θα σκάσει.

Τις προάλλες, σε μεγάλη αθηναϊκή εφημερίδα, παραχώρησε συνέντευξη η κοινοτάρχης της Ειδομένης κα. Ξανθού.  Εκθέτοντας η κοινοτάρχης την γενική κατάσταση της Ειδομένης, σε μία αποστροφή του λόγου της αναρωτήθηκε λέγοντας το εξής: «ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι θα φτάναμε σε αυτή την κατάσταση και πως θα ξεμπλέξουμε τώρα;» Στη συνέχεια μίλησε για τις υποσχέσεις Μουζάλα ότι θα άδειαζε τον καταυλισμό σε λίγους μήνες, αναφέρθηκε στο φόβο που διακατέχει την τοπική κοινωνία, όπως επίσης και στον κίνδυνο εξάπλωσης των μεταδοτικών ασθενειών. Η κα. Ξάνθου τόνισε ιδιαίτερα τις παράνομες οικονομικές συναλλαγές μεταξύ μεταναστών και γηγενών που γίνονται πίσω από το νεκροταφείο της κοινότητας. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κίνημά μας λέγοντας: «η τοπική κοινωνία αρχίζει να αντιδρά φοβούμενη ότι θα εγκαθιδρυθεί μια μόνιμη κατάσταση με την παρουσία χιλιάδων προσφύγων στην αυλή της και τις κατά κανόνα αυθόρμητες κινητοποιήσεις της προσπαθεί να καθοδηγήσει και να κεφαλαιοποιήσει πολιτικά η νεοφασιστική Χρυσή Αυγή».
Μας λέει λοιπόν η άρχουσα της Ειδομένης ότι μόνο οι αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών είναι υγιείς τρόπος έκφρασης στα δεινά που υπόκεινται από τους λαθρομετανάστες. Όποια άλλη αντίδραση και δη αυτές που προέρχονται από τη Χρυσή Αυγή είναι φασιστικές και ναζιστικές! Ω, τι υγιής σκέψη! Εδώ σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Δεν θα μπορούσε να ειπωθεί πληρέστερο και κατατοπιστικότερο επιχείρημα από αυτό της κοινοτάρχου. Η κα. Ξανθού μη έχοντας πειστικά επιχειρήματα αλλά χρησιμοποιώντας την καραμέλα περί νεοναζιστικής οργάνωσης, προσπαθεί να περάσει προς το ευρύ κοινό ότι είναι κακό να φωνάζει η Χρυσή Αυγή για τους λαθρομετανάστες, ότι δεν δικαιούται η Χρυσή Αυγή να αντιδρά για τους λαθρο. Λες και οι Έλληνες Εθνικιστές έφεραν τους τριτοκοσμικούς στην Πατρίδα μας.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι έχουν βάλει λυτούς και δεμένους να λασπολογούν και να συκοφαντούν νυχθημερόν το κίνημά μας. Είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι η άνοδος του κινήματός μας είναι αναπόφευκτη. Οι αντίπαλοί μας βλέπουν ότι, οι σταθερές μας πολιτικές θέσεις και οι εκτιμήσεις μας για τον λαθρομεταναστευτικό κίνδυνο δεν διέφεραν ούτε κατά κόμμα, με αυτά που βιώνει σήμερα η Χώρα μας.

Όσο εντείνονται οι ταραχές μεταξύ των τριτοκοσμικών, και σε λίγο – δυστυχώς- θα επεκταθούν και προς τους Έλληνες είναι βέβαιο ότι θα πυκνώνουν καθημερινά οι δήθεν υγιείς φωνές αντίδρασης ενάντια στο κίνημά μας. Ας καταλάβουν ότι πλέον είναι αργά για φωνές και για δήθεν υγιείς αντιδράσεις. Τώρα περάσαμε στο δια ταύτα που δεν είναι άλλο από την δια ζώσης αντιμετώπιση αυτών που μας προειδοποιούσαν οι «φασίστες».
Διαβάστε περισσότερα: https://ethnikismos.net/