Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Λ. Φουντούλης: Η τρομοκρατία έχει ταυτότητα, λέγεται φανατικό Ισλάμ! ΒΙΝΤΕΟ

        

Συζήτηση σχετικά με τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις έγινε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου στο Στρασβούργο. Σε αυτήν έκανε παρέμβαση ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, όπου και ανέφερε όσα εδώ και πολλά χρόνια λέει το Κίνημα μας, αλλά τώρα άρχισαν να συνειδητοποιούν οι Ευρωπαίοι.

Η τρομοκρατία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια έχει όνομα. Οι φανατικοί Μουσουλμάνοι είναι εκείνοι που αιματοκυλούν τις πόλεις της Ευρώπης και σκοτώνουν στο όνομα του "Αλλάχ". Επιπλέον, εκμεταλλευόμενοι τις λαθραίες μεταναστευτικές ροές, κινούνται ελεύθερα πλέον μεταξύ των στρατοπέδων εκπαίδευσης στην Ασία και την Αφρική και των Ευρωπαϊκών πόλεων. Τέλος, υπογράμμισε κάτι πολύ απλό και βασικό που όμως ηθελημένα αγνοούν οι δήθεν προοδευτικοί. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει στην Ευρώπη, εάν πρώτα ως ελάχιστη απαίτηση δεν ασπάζεται τις ευρωπαϊκές αξίες και αρχές.
Ακολουθεί ολόκληρο το κείμενο της παρέμβασης:
"Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Για μία ακόμη φορά κρατήσαμε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πρόσφατης τρομοκρατικής επίθεσης  των Βρυξελλών. Ο πρόεδρος μας είπε ότι δεν πρόκειται να ξεχάσουμε τα θύματα. Δυστυχώς θα ξεχάσουμε και θα αναφερθούμε σε αυτά εάν γίνει κάποια καινούργια τρομοκρατική επίθεση. Οι μόνοι που δεν θα ξεχάσουν είναι οι συγγενείς και φίλοι των θυμάτων.
Να μην αφήσουμε το φόβο να γίνει μίσος επισήμανε ο πρόεδρος Σούλτς. Δεν ξέρω αν θα γίνει μίσος, αλλά σίγουρα θα γίνει οργή. Οργή εναντίον μας που με ευχολόγια προσπαθούμε να θωρακίσουμε και να προστατεύσουμε τη ζωή στην Ευρώπη. Ο εχθρός είναι γνωστός. Είναι αυτοί που στο όνομα του θεού αφαιρούν ζωές αθώων.
Είναι η δράση του ισλαμικού χαλιφάτου και των φανατικών μουσουλμάνων σε ολόκληρο τον πλανήτη. Υπήρχε τρομοκρατία πριν την εμφάνιση του χαλιφάτου έτσι θα υπάρχει και μετά την εξάλειψη του όσο υπάρχουν φανατικοί.
Οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν τις μεταναστευτικές ροές και μπορούν να μετακινούνται ουσιαστικά ανεξέλεγκτα μεταξύ των ευρωπαϊκών κρατών και των στρατοπέδων εκπαίδευσης. Είναι η ασυμβατότητα των περισσότερων μορφών του Ισλάμ με τις ευρωπαϊκές αξίες που θα οδηγεί πάντα σε ακραίες αντιπαραθέσεις. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την ίδια τη ρίζα του προβλήματος.
Οποιοσδήποτε ζει ή θέλει να ζήσει στην Ευρώπη θα πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα να ασπάζεται τις ευρωπαϊκές αξίες και αρχές. Όχι τις δικές μας ιδεοληψίες αλλά των Ευρωπαίων πολιτών.  Αλλιώς το αποτέλεσμα θα είναι πάντα τραγικό."
Μετά την παρέμβαση του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, Λάμπρου Φουντούλη, ο Ισπανός ευρωβουλευτής του Λαϊκού Κόμματος, Esteban Gonzalez Pons, θίχτηκε που προσεβλήθησαν οι Μουσουλμάνοι και στον λόγο του κατηγορούσε για μισαλλοδοξία όσους έλεγαν τα αυτονόητα.
Όμως μετά την απάντηση που έλαβε από τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής, προσπάθησε να τα μαζέψει λέγοντας πως δεν αναφερόταν σε εκείνον στην ομιλία του.
Υ.Γ. Ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου, Σουλτς δεν χάνει ευκαιρία να δείξει την εμπάθεια του προς τους ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύοντας πως είναι... αδέκαστος.