Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Δουλειές για τους λαθρομετανάστες υπάρχουν: Ο Σύριζα νομοθέτησε την απασχόληση των “παράτυπα διαμενόντων στην αγροτική οικονομία”

        
Το ανθελληνικό κράτος της συγκυβέρνησης Σύριζα- Ανέλ έδειξε για μια ακόμη φορά το ρατσιστικό του πρόσωπο κατά των Ελλήνων.
Με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, την οποία εισήγαγαν από το "παράθυρο" οι βουλευτές του Σύριζα Μπαλαούρας και Αραχωβίτης, νομοθετήθηκε "η απασχόληση των παράτυπα διαμενόντων των πολιτών τρίτων χωρών στην αγροτική οικονομία".

Στο καταστροφικό νομοσχέδιο για την αγροτιά, το οποίο καταψήφισε στο σύνολό του η Χρυσή Αυγή και στο οποίο τοποθετήθηκαν οι Συναγωνιστές Σαχινίδης, Παναγιώταρος και Μίχος, ο Σύριζα νομοθέτησε και τα εργασιακά δικαιώματα των λαθρομεταναστών στις αγροτικές εργασίες.
Στην εν λόγω επαίσχυντη τροπολογία προβλέπεται ότι ο ανθέλληνας εργοδότης με το πρόσχημα της "αντιμετώπισης επειγουσών αναγκών της αγροτικής εκμετάλλευσης" θα μπορεί κατ΄ εξαίρεση, δηλαδή ΠΑΡΑΝΟΜΑ, να δίνει δουλειά σε λαθρομετανάστες για αγροτικές εργασίες.
Ακόμα, η παράνομη και κατ΄ εξαίρεση αγροτική απασχόληση στους λαθρομετανάστες, συνιστά και λόγο μη απομάκρυνσης και απέλασης τους.
Με άλλα λόγια ο Σύριζα κάνει τα πάντα για να μείνουν όλοι οι λαθρομετανάστες εδώ, προσφέροντας τους παράλληλα τα πάντα! Θέμα χρόνου να τους δώσει και δικαίωμα ψήφου!
Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει σθεναρά τον Αγώνα ενάντια στην ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας.
Δουλειά στον Έλληνα εργάτη!
Ιδού και η επαίσχυντη τροπολογία Μπαλαούρα- Ραχωβίτη: