Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Διαβάστε στην εφημερίδα “Χρυσή Αυγή” που κυκλοφορεί αύριο: Πού είναι τα πρακτικά από τις συναντήσεις των πολιτικών αρχηγών;

  
Στην τελευταία σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών του «συνταγματικού τόξου» υπάρχει και μια «λεπτομέρεια», η οποία δεν απασχόλησε κανέναν. Μια «λεπτομέρεια», όμως, η οποία εμπεριέχει και ζήτημα ουσίας.

Έχει να κάνει με τα πρακτικά της σύσκεψης, τα οποία δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα, για μια ακόμη φορά. Η αλήθεια είναι ότι η τελευταία φορά που δόθηκαν στην δημοσιότητα πρακτικά του λεγόμενου συμβουλίου πολιτικών αρχηγών ήταν μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012, όταν το υπό την προεδρία του Παπούλια συμβούλιο πολιτικών αρχηγών δεν κατάφερε να καταλήξει σε απόφαση για τον σχηματισμό κυβέρνησης και ο Παπούλιας κήρυξε – αναγκαστικά – νέες εκλογές, για τις 17 Ιουνίου.
Διαβάστε περισσότερα στο νέο φύλλο της Λαϊκής Εθνικιστικής Εφημερίδας «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» που κυκλοφορεί αύριο στα περίπτερα ολόκληρης της χώρας. Ζητήστε την στα περίπτερα και τα πρακτορεία Τύπου όλης της χώρας.
Εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Η Φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών ενάντια στην χούντα της παραπληροφόρησης. Στο νέο μας φύλλο διαβάστε:
  • EIMAI ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ 
  • 8ο Συνέδριο: Αγώνας για Πατρίδα-Πίστη-Ελευθερία!
  • Ψεύτες συριζαίοι: τούρκοι χωροφύλακες θα εγκατασταθούν στα νησιά μας και όχι Έλληνες στα παράλια της Τουρκίας! 
  •  ΤΟ 1821, Η ΞΕΝΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ - Άρθρο του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου
  • 25η ΜΑΡΤΙΟΥ 1821 – Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ 
  • Αναζητώντας τα πρακτικά των συσκέψεων