Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Η ΟΙΚΟΥΜΕΝIKΗ ΣΥΓΚΥΒEΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΦΛΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ SIEMENS
Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Άρχισαν από προχθές τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ να μας βομβαρδίζουν για το τι περιέχει στην ατζέντα του κατά της διαπλοκής, ο κάθε πολιτικός αρχηγός, με έμφαση να δίνεται στο μεγάλο «μπιγκ μπαγκ» που θα δημιουργηθεί από την «κονταρομαχία» Τσίπρα – Μητσοτάκη στη βουλή. Για την ιστορική αλήθεια πρώτον, και δεύτερον για να είμαι κι εγώ εν τάξει με τον εαυτό μου, δεν μπορώ να μην παραθέσω ορισμένα στοιχεία της πολιτικής ιστορίας του Τόπου μας, για να μαθαίνουν οι νέοι, αλλά και για να τα υπενθυμίσω σε κάποιους που πάσχουν από «πτυσσόμενο» αλτσχάιμερ.
Πολλοί ονομάζουν τον πρωθυπουργό ως αδιάφθορο, μιας και κυβερνά πρώτη φορά. Εκ πρώτης όψεως αυτό έχει μία δόση αλήθειας, αλλά αν προχωρήσουμε να δούμε και την δεύτερη όψη, τότε τα πράγματα δεν θα είναι αυτά που δείχνουν. Ο Παύλος Τσίπρας, πατήρ του πρωθυπουργού μας, ήταν ένας εκ των μεγαλοεργολάβων που συνεργάζονταν με το Ελληνικό δημόσιο επί δικτατορίας. Η συνεργασία δεν έτυχε αλλά πέτυχε, μιας και η αδερφή του Παύλου Τσίπρα είχε νυμφευθεί τον Στυλιανού Παττακό που ήταν ένας από τους πρωτεργάτες της επανάστασης, αλλά και δεξί χέρι του Γ. Παπαδόπουλου. Δεν ήταν δυνατόν ο υιός Τσίπρας να μην ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά του, που για το «καλό» του Τόπου έμασε όλα τα πριγκιπόπουλα της διαπλοκής που έβοσκαν στο παλιό ΠΑΣΟΚ και εν μία νυκτί ο Σύριζα από 4% πήγε στο 27%. Η συνέχεια της πολιτικής πορείας του Σύριζα είναι γνωστή, όπου οι στρατιές των κομματόσκυλων προοδευτικάριων της αριστεράς κατέκλυσαν, και αυτοί με τη σειρά τους, μία θέση στο Ελληνικό και αρούπωτο δημόσιο τομέα. .  Ο έτερος καππαδόκης Κ. Μητσοτάκης, πατήρ του νεοσσού αρχηγού της ψοφοδεξιάς, δεν μπλέχτηκε μόνο στις αμαρτωλές συμβάσεις της siemens, όπως και σε πλήθος άλλων, αλλά και στο σκάνδαλο της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ με την ιταλική εταιρεία ΚΑΛΤΣΕΣΤΡΟΎΤΣΙ. Για το σκάνδαλο της εποχής έγραφε η «Αυγή»: «ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ tapiani (ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ)», αναφερόμενη στον τότε πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη αλλά και στον υπουργό Σ. Μάνο, όπου ο τελευταίος έκλεισε την συμφωνία με τους ιταλούς. Επίσης η δεξιά «απογευματινή» έγραφε με πηχυαίους τίτλους: «ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΤΣΙΚΝΑ». Σήμερα λοιπόν ο υιός της «τσίκνας» θα μας βγάλει λόγο για τη διαφάνεια.  Ο Κουτσούμπας δεν είναι υιός πολιτικού, αλλά ανήκει στα παιδιά του κομματικού σωλήνα του ΚΚΕ, πλήρως και αυτό διαπλεκόμενο πρωτίστως με τη siemens, απ’ όπου και η παραπάνω φωτογραφία καθώς και πολλά άλλα, σαν τον 902 FM  κλπ. Για τους αρχηγούς* όπως τον Θεοδωράκη, την Φώφη και τον Λεβέντη δυστυχώς δεν φτάνει το μελάνι. Πάντως, απόψε στη βουλή θα έχουμε μία πολύ καλή σκηνική παρουσία που, αν μη τι άλλο, μόνο Όσκαρ δεν θα πάρει.
(ΥΓ):  Μόνο ο Ν. Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή δικαιούνται, ως αμόλυντοι πολιτικώς και οικονομικώς να ομιλούν απόψε. Όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί  είναι τόσο βρώμικοι που απ’ όπου και να τους πιάσει κάποιος, λερώνεται.
Διαβάστε περισσότερα:  http://ethnikismos.net/