Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

Οι τοποθετήσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στην Ολομέλεια της Βουλής για την διαφθορά στην Δικαιοσύνη (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για την διαφθορά στην Δικαιοσύνη, κάνοντας σημαντικές αποκαλύψεις για την σκευωρία κατά του τρίτου πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα.

Αρχικά, απάντησε στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ, Ν. Δένδια περί δοσίλογων, σημειώνοντας ότι δεν δικαιούνται να μιλούν αυτοί που είχαν ως πρόεδρο τον γιο του κατοχικού πρωθυπουργού Ράλλη, τον οποίο μάλιστα υπερασπιζόταν.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι η ΝΔ δεν δικαιούται να ομιλεί για παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη.
Αναφέρθηκε συνοπτικά στο χρονικό της σκευωρίας κατά της Χρυσής Αυγής, επισημαίνοντας το πόρισμα - εξπρές Βουρλιώτη και το email του ανακριτή Γεωργουλέα (που προφυλάκισε παράνομα τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής), ο οποίος στις 27 Σεπτεμβρίου στις 18:20 το απόγευμα δήλωνε σε συνάδελφό του ότι την προηγούμενη ημέρα βρισκόταν σε σύσκεψη στο υπουργείο Δικαιοσύνης!
Επιπλέον, αναφέρθηκε στην κατ΄ επανάληψη ομολογουμένη και μέσα στην Βουλή παρέμβαση Αθανασίου την ώρα της ανάκρισης, στην συνέντευξη Σαμαρά στον Πρετεντέρη που δήλωσε ανερυθρίαστα: "Αν ήθελα θα μπορούσα θα μπορούσαν να πάρω τηλέφωνο να πω, κρατήστε τους. Αλλά αυτό δεν το έκανα, τουλάχιστον στην αρχή".
Περιέργως όσοι δικαστικοί διαχειρίστηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, ανελίχθηκαν επί κυβέρνησης Σαμαρά.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε το ηχητικό ντοκουμέντο Σαμαρά, με το οποίο έδινε εντολή για την παράνομη προφυλάκιση τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής και το βίντεο Μπαλτάκου, όπου εξιστορείται ολόκληρη η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής.
"Όταν θίγεται η δικαιοσύνη, δεν έχει σημασία ποιος θίγεται" επισήμανε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής. Αποκάλυψε επίσης ότι σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες, όταν τελείωσε η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, σειρά θα έπαιρνε ο ΣΥΡΙΖΑ με την εμπλοκή 2 βουλευτών του κόμματος στην επίθεση στις Σκουριές.
Επισήμανε την σιγή Μητσοτάκη για τον Παπασταύρου που υποδηλώνει πρόθεση συγκάλυψης στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Από πού βρήκε άραγε ο Παπασταύρου 3,5 εκατ. ευρώ για την εγγύηση; Στα θαλασσοδάνεια τραπεζών υπάρχουν και δάνεια μεγαλοδημοσιογράφων και βουλευτών. Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας έχει υπέρογκα χρέη ΝΔ που δεν θα τα ξεπληρώσει ποτέ.
"Η δικαιοσύνη πρέπει να θωρακιστεί, για να είναι πραγματικά ανεξάρτητη" σημείωσε με έμφαση, συμπληρώνοντας πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ουδέποτε ασχολήθηκε σοβαρά με την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Λάβρος κατά των πολιτικάντηδων του "συνταγματικού τόξου" ήταν κατά την δευτερολογία του ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής.
Για τον Μητσοτάκη που κατέθεσε τιμολόγιο της Nerit, για να το χρεώσει στον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Έχει μεγάλο πρόβλημα η ΝΔ. Έχουν πάρει πολύ μεγάλο παλτό!".
Ούτε λέξη δεν είπε ο πρωθυπουργός για τα αδιάσειστα στοιχεία της σκευωρίας, το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό Σαμαρά.
Ούτε λέξη δεν είπε η ΝΔ για τον Παπασταύρου και τώρα στοιχίζεται με το συγκρότημα Λαμπράκη, αυτούς που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή.
Αναφορικά με τις πολιτικές παρεμβάσεις - νομοσχέδια της κυβέρνησης ΝΔ τόνισε ότι αυτοί ψηφίστηκαν με 144 ψήφους, γιατί τότε ο αρμόδιος εισαγγελέας απαγόρευε παράνομα στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στην Βουλή να ψηφίσουν.
Στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής αποκαλύφθηκε όλος ο παραλογισμός των σκευωρών, όπως του εισαγγελέα Ντογιάκου.
Τέλος, τόνισε ότι η Δικαιοσύνη θα λάμψει, θυμίζοντας τα λόγια του Ιερού Αυγουστίνου: "Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά μια οργανωμένη ληστεία"!