Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΕΞΙΣΩΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Μετά την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και με τις, τεκτονικών διαστάσεων, συνέπειες που θα βιώσει η Χώρα μας από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, ξανάρθε στην επικαιρότητα ο νόμος Παρασκευόπουλου που αφορά το «άνοιγμα» των σωφρονιστικών καταστημάτων, μιας και αναμένεται να κάνουν αιτήσεις αποφυλάκισης ακόμη και βαρυποινίτες. Το σκεπτικό για την σύνταξη του νόμου αυτού ήταν το εξής, από πλευράς Παρασκευόπουλου: «ο νέος νόμος συντάχθηκε για να αντιμετωπιστούν τα υπαρκτά προβλήματα των φυλακών, όπως ο υπερπληθυσμός, η έλλειψη υποδομών αλλά και οι άθλιες συνθήκες κράτησης.»

Αυτά είχε αναφέρει ως δικαιολογία για την εφαρμογή του νόμου ο κ. Παρασκευόπουλος, πράγμα που καταδεικνύει και μία μεγάλη αδικία προς το πρόσωπο του. Έχω την εντύπωση ότι, ο κ. Παρασκευόπουλος, αν μη τι άλλο, αδικείται να ασκεί εξουσία στην Ελλάδα!!! Η θέση του είναι σε κάποιο ανώτερο από το δικό μας κοινοβούλιο, όπως της Αγγλίας, ή της Γαλλίας ή ακόμη και το κογκρέσο των ΗΠΑ, νομίζω θα ήταν η τέλεια επιλογή για κείνον!!! Όσο δε αφορά τους υπολοίπους πολιτικούς που διατέλεσαν κατά καιρούς υπουργοί δικαιοσύνης, απορώ πως δεν σκέφτηκαν κάτι τόσο απλό, ώστε να αποσυμφορηθούν οι φυλακές. Μόνο να σαρκάσω μπορώ και μπορώ να το κάνω συνέχεια , αλλά δεν θα έχει νόημα. Είμαι σίγουρος ότι «παινευτικά» σχόλια δεν θα ακουστούν μόνο από μένα αλλά και από όλους εσάς που έχετε λάβει γνώση για το θέμα των φυλακών. Τόσο δύσκολο, θα αναρωτηθεί κάποιος, είναι να χτίσουν καινούργιες φυλακές; Μήπως δεν έχει χρήματα το δημόσιο, ή δεν μπορεί να αντλήσει πόρους από την ΕΕ για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Μήπως δεν έχει το δημόσιο ξερονήσια να εγκαταστήσει υψίστης ασφαλείας σύγχρονα σωφρονιστικά καταστήματα; Μήπως δεν μπορούν να απελάσουν κρατούμενους αλλοδαπούς που αποτελούν το 70% των φυλακισμένων;  Για όλες τις παραπάνω έλλογες απορίες υπάρχουν και έλλογες απαντήσεις. Όχι όμως από το «έλλογο» μόρφωμα που λέγεται Ελληνική κυβέρνηση.     Η «λογική» των ανοιχτών φυλακών έγκειται όχι στην λογική που διέπει τον κ. Παρασκευόπουλο, αλλά στην παρηκμασμένη ιδεολογική αντίληψη που κουβαλά μέσα στο τσερβέλο του. Η ρήση του πρωθυπουργού ότι, δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα, οι ενέργειες Παρασκευόπουλου για την αποφυλάκιση επικίνδυνων για την ασφάλεια των πολιτών εγκληματιών, αλλά και τα καλούδια που περιμένουμε στο χώρο της παιδείας από τον Φίλη και την «πατσαβούρα» που σβαρνά κοντά του, είναι ηλίου φαεινότερο το χάος που θα προκαλέσουν στον υγιή κοινωνικό ιστό της Χώρας μας, όσο ακόμη αυτός μπορεί και στέκει ορθός στη θέση του. Έτσι φαντάζονται οι κυβερνώντες την Ελλάδα του μέλλοντος. Έτσι είναι η κοινωνία που θέλουν να χτίσουν. Έτσι λένε τα γραπτά του κομμουνιστικού μανιφέστου όπου κάνουν λόγο για αναποδογύρισμα των αρχών και των αξιών που συνθέτουν μία κοινωνία. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό να πράξουν οι αριστεροί που πήραν εξουσία στα χέρια τους, όπως δεν περιμέναμε και τίποτα διαφορετικό να πράξουν αυτοί που παρείχαν απλόχερα την εξουσία στους πρώτους, και που συνεχίζουν ακόμη να βρίσκονται σε πολιτική νιρβάνα.
Η λύση πλέον είναι στα χέρια του Ελληνικού λαού, όπου όσο πλαισιώνει τις τάξεις των Ελλήνων Εθνικιστών, τόσο πιο γρήγορα θα ξεκινήσει η αναδιάταξη της Χώρας μας.