Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗΣ ΒΟΜΒΑ!

Θα ξεκινήσω το άρθρο κάνοντας μία αναγκαία παρενθετική παρέμβαση. Συνέβη στη Ρωσία, και αν δε με απατά η μνήμη μου ήταν πριν δύο δεκαετίες όπου, μία τριμελείς οικογένεια αποφάσισε να έχει ως κατοικίδιο ένα μικρό λιονταράκι. Όταν βέβαια το λιονταράκι ενηλικιώθηκε και ξύπνησαν μέσα του τα δολοφονικά ένστικτα επιβίωσης, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την κατασπάραξη και των τριών μελών της οικογένειας. Κλείνει η παρένθεση.
Η Γαλλία έχει πολλές δεκαετίες όπου επιτρέπει σε αλλόφυλους, κυρίως μουσουλμάνους, να διαβιώνουν εντός του γαλλικού εδάφους. Η διαβίωση αυτή, εκ των πραγμάτων, αποδείχτηκε ατελέσφορη μετά τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν τη Γαλλική πρωτεύουσα. Ήδη επί γαλλικού εδάφους ζουν αυτή τη στιγμή πάνω από πέντε εκατομμύρια μουσουλμάνοι. Εν τω μεταξύ το γαλλικό αεροπλανοφόρο «Σαρλ Ντε Γκολ», με σοβαρή πολεμική συνοδεία, πλέει προς την ανατολική Μεσόγειο για να πράξει τα αυτονόητα σε εδάφη που καταπατήθηκαν από το ISIS. Δεν έχει σημασία για ποιους λόγους οι μουσουλμάνοι της Γαλλίας αποφάσισαν – είτε από τον θρησκευτικό φανατισμό που βίωναν στη χώρα τους, είτε για καλύτερες ευκαιρίες, είτε, είτε, είτε, που βρίσκονται επί γαλλικού εδάφους, αλλά, όταν δουν να βομβαρδίζονται ομοεθνείς τους ένα είναι  σίγουρο, ότι δεν θα μείνουν ατάραχοι και άπραγοι όταν θα ξυπνήσουν μέσα τους αυτά που διδάχτηκαν από τα γεννοφάσκια τους και αφορά τη διδασκαλία τους από το  κοράνι. ««…δια να σπείρει τον τρόμο στην καρδιά των απίστων, επειδή εξομοιώνουν άλλες θεότητες με τον αληθινό θεό». ( κοράνιο, στιχ. 151)».

Οι ασκοί του Αιόλου έχουν πλέον ανοίξει για αυτούς που επέλεξαν την πολιτισμικότητα επί των εδαφών των, και αυτό αφορά πολλές ευρωπαϊκές χώρες. Αν ξεσπάσει καταιγίδα πολέμου στα κράτη της ανατολικής Μεσογείου, είναι πολύ πιθανό τα «ξαδερφάκια» του ISIS, οι λεγόμενοι σουίτες μουσουλμάνοι, να ταχθούν επί των πλευρών του ISIS, με την κατάσταση πραγματικά να τίθεται εκτός ελέγχου. Δυστυχώς, για όλα αυτά δεν υπάρχει δικαιολογία, και αυτό δεν το λέω εγώ. Αυτά που βίωσε η Ελλάδα, στην τετρακοσιοστή επικυριαρχία του μουσουλμανικού στοιχείου επί της κεφαλής της, μένουν αδιάψευστος κριτής των σημερινών γεγονότων. Σήμερα η παγκόσμια κοινή γνώμη στέκει με το στόμα ανοιχτό μπροστά στις φρικαλεότητες που πράττουν οι μουσουλμάνοι του ISIS, τόσο σε μνημεία πολιτισμού όσο βέβαια και επί της ανθρώπινης ζωής που καθόλου δεν υπολογίζουν. Το έχω αναφέρει πολλάκις μέσα από τα άρθρα μου αλλά, καθίσταται αναγκαίο και σκόπιμο να το επαναλάβω, μιας και η λήθη των ιστορικών γεγονότων που συνέβησαν κάποιες άλλες εποχές στην Πατρίδα μας, επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Αυτό που θα αναφέρω υπάρχει τεκμηριωμένο σε σοβαρές ιστορικές μελέτες που κυκλοφόρησαν δεκαετίες πριν στην Χώρα μας, οι οποίες σήμερα ούτε καν αναφέρονται στα σχολικά βιβλία ιστορίας.  Θα αφήσω τον έγκριτο ακαδημαϊκό Δ. Κόκκινο όπου μέσα από το εξάτομο έργο του – Η Ελληνική Επανάστασις- όπου περιγράφει τα ζωώδη ένστικτα των τουρκαλβανών εις βάρος αμάχων, όταν οι πρώτοι κατέλαβαβαν τη Νάουσα το 1823, υπό τις ορδές του Αβδούλ Αμπούδ: βλέπε τόμος Έ, σελ. 83, έκδοση 1957,  «…..Είς τας γυναίκας που εκρατούσαν εις την αγκάλην βρέφη επεβάλλετο μαρτυρική θανάτωσις. Τάς εκρεμούσαν από τα χέρια από χαμηλούς κλάδους δένδρων με τα παιδιά των δεμένα κάτω από τα πόδια και έπειτα έβαζαν φωτιά είς τα βρέφη, εκ της οποίας κατεκαίοντο και εκείναι αφού έβλεπαν πρώτα αναφλεγόμενα τα παιδιά των και ήκουαν τας σπαρακτικάς κραυγάς των….».