Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΙΨΑΝΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ

vouli_pshforia

Η παραπάνω ρήση είναι από το Άξιον Εστί, το τροπάριο της Μ. Παρασκευής, όπου αυτό νόμιζαν ότι έπραξαν σήμερα στο κοινοβούλιο οι τυχάρπαστοι του μνημονιακού τόξου, και με δηλώσεις τους το εμφάνιζαν ως νίκη της «δημοκρατίας» τους. Η ψηφοφορία για τον 5ο αντιπρόεδρο της βουλής καθώς και η εκλογή του γραμματέα, των υποστηριζόμενων από τη Χρυσή Αυγή, δεν επετεύχθη, μιας και οι εκλέκτορες της «δημοκρατίας» είχαν αντίθετη άποψη. 
Αυτό δήλωσε εξάλλου και ο «άρχων» της ενώσεως κεντρώων από το περιστύλιο της βουλής. Όλοι αυτοί νόμιζαν ότι, επειδή τους εξέλεξε ο λαός και μπήκαν στη βουλή, απέκτησαν ξαφνικά θεϊκές ικανότητες. Και νομίζουν, οι τιποτένιοι, ότι με αυτόν τον τρόπο θα μας εκμηδενίσουν, ότι θα μας εξαφανίσουν, ότι θα αφανιστούμε από προσώπου γης. Κανείς τους δεν κατάλαβε ότι, με αυτή τους τη στάση εμπλουτίζουν ακόμη περισσότερο τις τάξεις μας με Έλληνες ψηφοφόρους. Κανείς τους δεν κατάλαβε ότι, με τον τρόπο αυτό της συμπεριφοράς τους αποδυναμώνουν το δικό τους από ψηφοφόρους χώρο. Έχουν την εντύπωση πως, αν κρύψουν την αλήθεια, τότε θα επιτύχουν τους στόχους τους. Νομίζουν πως πολιτεύονται ακόμη στη δεκαετία του πενήντα, τότε που ο κόσμος δεν είχε την δυνατότητα να μάθει τα πολιτικά εξελισσόμενα γύρω του παρασκήνια. Νομίζουν πως με την φτηνή τους προπαγάνδα θα επιτύχουν τις μικροπολιτικές τους σκοπιμότητες.
Είναι πολλά τα «νομίζω» που θα μπορούσα να απαριθμήσω για τους άρχοντες της διαπλοκής, για τους άρχοντες της κατάντιας του λαού μας και του Έθνους μας, αλλά δεν αξίζει τον κόπο, μιας και ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά το ποιόν τους. Δεν αργεί εξάλλου ο καιρός που οι Έλληνες Εθνικιστές θα πρωτοστατήσουν στα πολιτικά δρώμενα της Πατρίδος μας. Ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας μας ξανακλείσουν φυλακή, ας μας δολοφονήσουν και πάλι. Ένα όμως ξεχνούν, και αυτό είναι το σημαντικότερο, ότι η Πίστη και η Ελπίδα ουδέποτε στη μακραίωνη ιστορία του Τόπου μας, κατατροπώθηκαν.
(ΥΓ): Ο σημερινός τίτλος και τον οποίο ευαγγελίζονταν, εμμέσως πλην σαφώς οι «δημοκράτες», δεν ήταν τίποτε άλλο ένα κύκνειο άσμα, αλλά δεν κατάλαβαν ότι το έψαλλαν για τους εαυτούς τους !