Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Η Χρυσή Αυγή για τις πολύτεκνες οικογένειες: Θέσαμε και στην ευρωβουλή το πρόβλημα της υπογεννητικότητας

Για την Χρυσή Αυγή η αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος με την στήριξη των πολυτέκνων αποτελεί άμεση προτεραιότητα, καθώς η υπογεννητικότητα είναι η απειλή που μπορεί να οδηγήσει στον αφανισμό του Έθνους. Οι βουλευτές και οι ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν την προάσπιση των πολύτεκνων οικογενειών στην πρώτη θέση της πολιτικής ατζέντας και των κοινοβουλευτικών δραστηριοτήτων.

Ακολουθεί επιστολή στήριξης των ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος, καθώς και σχετική ερώτηση του Στρατηγού Συναδινού προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
Είναι πλέον ορατό ότι, η Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρό δημογραφικό πρόβλημα, λόγω της αυξανόμενης υπογεννητικότητας, των εφαρμοζόμενων μέτρων των μνημονίων και της ανεξέλεγκτης λαθρεποίκησης - λαθρομετανάστευσης. H λύση - πολιτικές που προωθεί η κυβέρνηση, οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό της Ελληνικής οικογένειας και κατ΄ επέκταση της Εθνικής μας οντότητας.
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αναδεικνύει τα προβλήματα των πολύτεκνων οικογενειών σε όλες τις κοινοβουλευτικές του δραστηριότητες, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Για πολλούς, η προώθηση τέτοιων θέσεων είναι ρατσισμός. Εμείς όμως, εμμένουμε στη μάχη ενάντια στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων.
Σας αποστέλλουμε ενημέρωση που αφορά σε ερώτηση του Στρατηγού Ελευθέριου Συναδινού, ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα:
"Μέτρα Αντιμετώπισης της Υπογεννητικότητας στην Ελλάδα".
Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, η Ελλάδα αντιμετωπίζει κρίσιμο δημογραφικό πρόβλημα. Η υπογεννητικότητα σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση και την υπερφορολόγηση των οικογενειών δρουν ως κατασταλτικό παράγοντα δραστικής μείωσης του ελληνικού πληθυσμού.
Η προωθούμενη πολιτική της ΕΕ για την αύξηση του εργατικού δυναμικού συμβάλλει στην ποσοτική αναβάθμιση του πληθυσμού της Ευρώπης, αποτελεί όμως και παράγοντα εθνολογικής και ποιοτικής αλλοίωσης αυτού.
Σειρά μέτρων που μπορούν να συμβάλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα είναι:
  • Το επίδομα πολύτεκνης και τρίτεκνης οικογένειας και η εφάπαξ παροχή 2000€ για κάθε τρίτο και πλέον τέκνο
  • Τα αφορολόγητα όρια (κλιμακούμενα) των προστατευόμενων τέκνων
  • Η καθιέρωση απαλλαγής απ' την εισφορά αλληλεγγύης και τα τέλη επιτηδεύματος
  • Η κατάργηση των τεκμηρίων διαβίωσης και του φόρου πολυτελείας
 Ερωτάται η Επιτροπή αν προτίθεται να συμβάλλει θεσμικά στις διαπραγματεύσεις με την Ελληνική Κυβέρνηση, ώστε να υιοθετηθούν τα παραπάνω μέτρα. 


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-chrush-augh-gia-tis-poluteknes-oikogeneies-thesame-kai-sthn-eurwboulh-to#ixzz3mmI4pOza