Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΕΙΛΟΥΝ

Ο Γάλλος εθνικιστής Ζαν Μαρί Λεπέν, σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Εμπρός», ψηλαφώντας το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης στη Χώρα μας, είχε προβεί σε μία δήλωση για αυτό, που είναι και ο σημερινός τίτλος του άρθρου μου. Μήνας δεν πέρασε καλά-καλά από εκείνη τη συνέντευξη, και είδη τα πρώτα σοβαρά επεισόδια, με κίνδυνο εκτροπής αυτών σε γενικευμένη σύρραξη, έκαναν την εμφάνισή τους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα στην Κώ και στην Κάλυμνο. Στην Κάλυμνο, ομάδα λαθρομεταναστών, μετά από προτροπή ντόπιων που ανήκουν στο χώρο του Σύριζα, κατέβασαν την Ελληνική Σημαία από τον προαύλιο χώρο του λιμεναρχείου.Μετά την  παρέμβαση των περιοίκων, οι καταληψίες διαλύθηκαν.

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι καλύτερα στην Κω. Ορδές αφηνιασμένων λαθρομεταναστών έζωσαν στην κυριολεξία το αστυνομικό τμήμα του νησιού απαιτώντας την άμεση έκδοση των χαρτιών ταυτοποίησής τους, μάλιστα χωρίς λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάτι βέβαια που είναι φύση αδύνατο να γίνει  σε διάστημα ολίγων ημερών, πόσο μάλλον ωρών που απαιτούν οι «εισερχόμενοι» , έστω και αν οι τελευταίοι ξεβράζονταν σε ακτή των ΗΠΑ. Οι αστυνομικοί του σταθμού στην Κω, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση των πυροσβεστήρων ώστε να απωθήσουν το συγκεντρωμένο πλήθος. Χθες ειδικά, ένας εξ αυτών των αστυνομικών στην προσπάθειά του να επιβάλει την τάξη έξω από τον αστυνομικό σταθμό, έριξε και μία μπάτσα σε έναν λαθρομετανάστη. Τι το’ θελε; Πετάχτηκε ο κόσμος στον αέρα από αυτό το βίντεο, που έκανε τον γύρο του κόσμου. Έθεσαν τον αστυνομικό σε διαθεσιμότητα, μέχρι και κλιμάκιο των εσωτερικών υποθέσεων μετέβη στο νησί για να επιληφθεί ενός τόσου «σοβαρού» θέματος. Καταλάβατε κύριοι και κυρίες των αστυνομικών δυνάμεων στης νήσους; Να τους χαϊδεύετε τους καημένους τους ευπαθής, και αν σας σφάξουν δεν πειράζει, όλα γίνονται για ανθρωπιστικούς κυρίως λόγους.
Πολλά ερωτήματα γεννιούνται από τις ταραχές που ξέσπασαν στην Κώ και στην Κάλυμνο. Είναι οι ταραχές υποκινούμενες  αυτοβούλως από τους λαθρομετανάστες; Όσον αφορά το επεισόδιο με τη σημαία, παρατραβηγμένο το βλέπω να κινήθηκαν οι λαθρομετανάστες συνειδητά. Ξένοι στον τόπο μας, πρώτη φορά πατούν το πόδι τους σε ξένη χώρα, και με το καλημέρα σας πάνε να κατεβάσουν την σημαία μας από τον ιστό;  Όπως βέβαια και με την εξέγερση στην Κάλυμνο, χλωμό το βλέπω οι λαθρομετανάστες να ξεσηκώθηκαν δήθεν για τα δακτυλικά αποτυπώματα. Η γνώμη η δική μου, όπως και πολύ σωστά έγραψε και η επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος, είναι ότι, τα επεισόδια αυτά πρέπει να είναιυποκινούμενα από τα άπλυτα της αριστεράς. Οι θρασύδειλοι του Σύριζα περίμεναν να συγκεντρωθεί ικανός αριθμός λαθρομεταναστών στα νησιά, ώστε χρησιμοποιώντας τους ως όχλο να θέσουν σε εφαρμογή τα βρομερά τους σχέδια. Δεν είναι δυνατόν εντός μιας ημέρας να ξεσπούν ταραχές, και στα δύο νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Το μόνο που μου περνά απ’ το μυαλό αυτή τη στιγμή είναι ότι, οι ταραχές ξέσπασαν ως αντίμετρα για τα νέα προαπαιτούμενα που ετοιμάζονται να φέρουν οι Συριζαίοι στη βουλή. Δηλαδή για  αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Υποκινούμενες ή όχι οι εξεγέρσεις μας έδειξαν με αναίμακτο τρόπο το πρόβλημα που θα έχουμε στο εγγύς μέλλον με τους αλλόφυλους, και τότε οι καταστάσεις δεν θα χαρακτηρίζονται ως αναίμακτες. Σήμερα απαιτούν, αύριο θα απειλούν.Έλληνες, πυκνώστε τις τάξεις της Χρυσής Αυγής. Η προστασία της Πατρίδος μας από εσωτερικές στάσεις αλλοφύλων δεν είναι θέμα ρατσισμού και ξενοφοβίας. Είναι θέμα, πρωτίστως, Εθνικής ασφάλειας.