Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΟΤΑΝ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Όλοι μας γνωρίζουμε τις πάγιες θέσεις που έχει το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Μερικές από αυτές, όπως, η επανεκκίνηση της πρωτογενούς παραγωγής, η καταπολέμηση του αδηφάγου πελατειακό κράτος, η απρόσκοπτη λειτουργία των θεσμών δικαιοσύνης κλπ, το ασυμβίβαστο μεταξύ βουλευτού και υπουργού, η σύγκρουση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα και η μείωση των βουλευτικών προνομίων, παρουσιάζονται σε άρθρο του κ. Γιανναρά, στη «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής.

Αναρωτιέται ο κ. Γιανναράς, πως γίνεται οι δανειστές μας να μην γνωρίζουν τις παραπάνω παθογένειες του Ελληνικού κράτους και να εξακολουθούν ωστόσο να μας δανείζουν. Αναρωτιέται επίσης αν ξέρουν οι ευρωπαίοι με τι έχουν μπλέξει, εννοώντας βέβαια το Σύριζα και τη Χρυσή Αυγή, επαναφέροντας, κατά κάποιο τρόπο, τη θεωρία των δύο άκρων που ευαγγελιζόταν ο Σαμαράς. Εδώ να προσθέσω και μία σημαντική λεπτομέρεια. Αν δεν είχε αυξητική τάση η Χρυσή Αυγή, νομίζετε εσείς ότι υπήρχε λόγος, τάχα να ανησυχήσουν οι ευρωπαίοι;
Μερικές από τις θέσεις της Χρυσής Αυγής , τις είχε ενστερνιστεί προεκλογικά και ο Σύριζα. Αποδείχτηκε όμως ότι ο Σύριζα δεν τήρησε ούτε κατά κεραίας τις προεκλογικές του δεσμεύσεις. Μοιραία λοιπόν, ο μόνος πολιτικός φορέας που εξακολουθεί να φωνάζει για τα κακώς κείμενα της Πατρίδας μας, είναι η Χρυσή Αυγή. Εμμέσως, πλην σαφώς, από το άρθρο του κ. Γιανναρά, παρουσιάζονται οι παθογένειες του Ελληνικού κράτους, με τρόπο τέτοιο, γιατί τάχα, δεν αναρωτιούνται οι ευρωπαίοι για τα κακώς κείμενα της Χώρας μας. Η παρουσίαση όμως δεν γίνεται άμεσα για τους ευρωπαίους, αλλά γίνεται έμμεσα για την αφύπνιση του Ελληνικού λαού.
Είναι γεγονός, ότι μετά τις τελευταίες εκλογές, άρχιζε να διαφαίνεται ποιοι είναι οι τσαρλατάνοι της πολιτικής σκηνής. Φάνηκε ξεκάθαρα πλέον ότι μόνο η Χρυσή Αυγή, εκτός του ότι δικαιώνεται σε καθημερινή βάση για τις πολιτικές της επιλογές, είναι και η μόνη πραγματική φωνή αντίστασης που ωρύεται για τα δίκαια των Ελλήνων. Φάνηκε επίσης ξεκάθαρα και ο ξεπεσμός της υποτίθεται αριστεράς, που εκπροσωπείται από το συνονθύλευμα που ακούει στο όνομα Σύριζα.
Ο κ. Γιανναράς ομολογουμένως είναι ένας ευφυής, αλλά συνάμα και ένας πολυδιαβασμένος άνθρωπος. Γνωρίζει επίσης ο κ. Γιανναράς, και ας μην πρόσκειται στο χώρο των Ελλήνων Εθνικιστών, αν η Χρυσή Αυγή έχει δίκιο ή άδικο για τα πολιτικά δρώμενα. Με λίγα λόγια, γνωρίζεται την ρήση, «βαράμε τον τοίχο ν’ ακούσουν τα ποντίκια» ; αυτό έκανε με το άρθρο του στη «καθημερινή» ο κ . Γιανναράς. Λέτε να διέφυγε, του εν λόγω αρθρογράφου, ότι οι ευρωπαίοι δεν γνωρίζουν τις παθογένειες του Ελληνικού κράτους; Λέτε να του διέφυγε ότι με τους τοκογλυφικούς όρους που έχει αλυσοδεθεί η Χώρα μας, μόνη, πλέον,  ελπίδα αντίστασης είναι μόνο η Χρυσή Αυγή; Άμεσα ο κ. Γιανναράς, δεν μπορεί να αποδεχτεί τη Χρυσή Αυγή. Το έχω ξαναγράψει, πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, την επομένη θα εξαφανιστεί από τις σελίδες της «καθημερινής», η στήλη του με το όνομα «επιφυλλίδα». Έτσι προτίμησε να εκφράσει τις σκέψεις του με πλάγιο τρόπο, σκέψεις όμως που συμπίπτουν με τις σκέψεις των Ελλήνων Εθνικιστών.Μπορεί να μην μας αγαπάτε κ. Γιανναρά, αλλά σας ευχαριστούμε για την προβολή.