Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ

Γράφει ο Σ. Παιδάκος
Σάλος προκλήθηκε σήμερα, 12-6-015, στην επιτροπή της βουλής για την ιθαγένεια, όταν η βουλευτής του Σύριζα Κατριβάνου, χαρακτήρισε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής  ως «νεοναζί», προκαλώντας και την αντίδραση άλλων βουλευτών που ήταν παρόντες.

Το θέμα αυτό με τους αισχρούς και τους άστοχους  χαρακτηρισμούς, με τους οποίους «στολίζουν» όταν βρουν ευκαιρία τους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, έχει καταντήσει αηδία. Το έχω τονίσει πολλάκις ότι αυτού του είδους χαρακτηρισμοί το μόνο που αποδεικνύουν είναι η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων του αντισυνταγματικού τόξου. Ο περισσότερος κόσμος έχει βαρεθεί και έχει αηδιάσει να παρακολουθεί αυτή την οργανωμένη κακέκτυπη συγχορδία των αριστερών, και όχι μόνο, εναντίον των βουλευτών των Ελλήνων Εθνικιστών. Μεταφέρω αυτολεξεί από τη χθεσινή, 12-6-015, ηλεκτρονική σελίδα της «Καθημερινής»: «..ως ναζιστικό κόμμα χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή η βουλευτής του Σύριζα, λέγοντας στη συνέχεια:/Οσοι απενοχοποιούν τη ΧΑ, εδώ μέσα έχουν μεγάλη ευθύνη» φώναξε από τη θέση της η κα Κατριβάνου./ Είναι μορφή ολοκληρωτικής νοοτροπίας και αυτή. Προσβάλλει τους ψηφοφόρους τους να τους λέει νεοναζί. Δεν αποδέχονται τον όρο. Θα έπρεπε να επαναφέρετε στην τάξη τη συνάδελφο» είπε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Δαβάκης.  Έχουμε στείλει επιστολή σε όλους τους Προέδρους, όταν γίνεται αναφορά στο κίνημα της ΧΑ, το εθνικιστικό και το ελληνικό και υπάρχουν παρεκτροπές και μας βρίζουν κάποια σταλινικά μορφώματα, να τους επαναφέρετε στην πράξη. Θέλουμε να μας επιτρέπουν να αυτοπροσδιοριζόμαστε» είπε η Ελένη Ζαρούλια».
Εκτός του ότι σε μας τους Έλληνες Εθνικιστές απαγορεύεται να αυτοπροσδιοριζόμαστε, συν τοις άλλοις προσπαθούν να μας προδικάσουν στα μάτια της κοινής γνώμης, οι αδέκαστοι του αναρχο-κομμουνιστο-συμμορίτικου τόξου της βουλής. Δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι συριζαίοι, ούτε οι κομμουνιστές, ούτε και οι υπόλοιποι του αντισυνταγματικού τόξου ότι με αυτούς τους χαρακτηρισμούς μέμφονται τους Έλληνες ψηφοφόρους που στηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο; Προσπαθώντας όλοι αυτοί οι «άμεπτοι» να στρέψουν την κοινή γνώμη εναντίον των Ελλήνων Εθνικιστών, πέφτουν οι ίδιοι στην παγίδα που στήνουν. Οι ίδιοι είναι που γίνονται γελοίοι και τιποτένιοι στα μάτια του Ελληνικού λαού. Μην έχοντας ούτε ένα πειστικό επιχείρημα εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου, ανοίγουν το στόμα τους και εκτοξεύουν κοτσάνες, νομίζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο ότι δημιουργούν αρνητικές εντυπώσεις στην κοινή γνώμη για τους βουλευτές μας. Μέσα στην επιτροπή της βουλής που έλαβαν χώρα τα γεγονότα, η Χρυσή Αυγή ήταν ο μοναδικός φορέας που εναντιώθηκε στο παράνομο νομοσχέδιο για την ιθαγένεια. Αυτό φαίνεται δεν άρεσε σε κάποιους, και αποφάσισαν να κάνουν το σχετικό ντόρο με τα ευφυολογήματά τους.
Η Χρυσή Αυγή ως γνήσιος εκφραστής των αρχών και των αξιών του Ελληνισμού θα συνεχίσει να μάχεται δυναμικά μέχρι την τελική νίκη, και όχι μόνο.