Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Επιτέλους αφουγκραστείτε την αγωνία των πολιτών και πάρτε μέτρα προστασίας προτού να είναι αργά.

   Αρκετή και μεγάλη ανοχή έχει δώσει η πολιτεία στους κατά τα άλλα "αναξιοπαθούντες" Αθίγγανους και λαθρομετανάστες που έχουν καταληστέψει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ι.Π Μεσολογγίου, και ειδικά την Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού, όπου οι πολίτες είναι πραγματικά στα όρια της τρέλας. Χαρακτηριστικό της ανομίας που επικρατεί είναι ότι μόλις μέσα σε δυο συνεχόμενες ημέρες διέρρηξαν δυο φορές τον Παιδικό Σταθμό Αιτωλικού, που αν είναι δυνατόν, για το θράσος τους, είναι μόλις 30 μέτρα από το Α.Τ Αιτωλικού! Ας μην μιλήσουμε για ρευματοκλοπές, φρεάτια του Δήμου, καταπατήσεις Δημοτικών και Δημοσίων οικοπέδων, ληστείες εις βάρος ηλικιωμένων κτλ.
    Οι "αναξιοπαθούντες" έχουν κυριολεκτικά ξεσαλώσει, με την ατιμωρησία που επικρατεί από τις Αστυνομικές και Δικαστικές αρχές αλλά και με την ανοχή πλείστων άλλων φορέων, με αποτέλεσμα την αποθράσυνση τους. Η πολιτεία πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της πριν ξαναζήσουμε τα γεγονότα του 2013, όταν ξεσηκώθηκαν οι πολίτες του Αιτωλικού διότι δεν άντεξαν άλλο την αδιαφορία της πολιτείας στο πρόβλημα και από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα. Καλό είναι η Αστυνόμευση να είναι ποιο συχνή στην περιοχή του Αιτωλικού και ας αφήσουν τις αλχημείες που κάνουν οι Επιτελείς στέλνοντας τους λιγοστούς πραγματικά Αστυνομικούς του Α.Τ. Αιτωλικού, σε περιπολίες εκτός τον ορίων δικαιοδοσίας τους, αφήνοντας χωρίς αστυνόμευση την ευρύτερη περιοχή Αιτωλικού. Όπως μας έχουν καταγγείλει Αστυνομικοί, αυτό γίνεται κατά κόρον και ούτε καν με γραπτή διαταγή αλλά με εντολή προφορική του κ. Διευθυντή Α.Δ. Αιτωλίας με ότι αυτό συνεπάγεται!

    Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου έχει προτάσεις και τις παραθέτουμε για να τελειώνει το πρόβλημα αυτό στον Δήμο μας.

  • Ζητάμε την ενίσχυση του Α.Τ. Αιτωλικού με επιπλέον αστυνομικό δυναμικό.
  • Άμεση μεταστέγαση του Α.Τ. σε σύγχρονο οίκημα που παραχωρεί δωρεάν ο Δήμος απέναντι από το Κέντρο Υγείας Αιτωλικού.
  • Έλεγχος στα καταπατημένα οικόπεδα του Δήμου και άμεσα γκρέμισμα των αυθαίρετων κτισμάτων. 
  • Αυστηρή τιμωρία και χρηματική ποινή σε ημεδαπούς που παραχωρούν πρόχειρα παραπήγματα, αποθήκες κτλ. προκειμένου να μένουν αλλοδαποί για εποχιακές εργασίες χωρίς καν την στοιχειώδη υγιεινή. 
  • Παρακράτηση των επιδομάτων από Αθίγγανους που χρωστάνε στον Δήμο ή όταν συλλαμβάνονται να διαπράττουν κλοπή.
  • Αυστηρές ποινές σε όσους απασχολούν σε εργασία αλλοδαπούς χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.     
    Η Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου είναι παρών στην προσπάθεια της ισονομίας και στην αποκατάσταση της αδικίας. Είμαστε ασπίδα για τους έντιμους Έλληνες πολίτες και παλεύουμε για να σταματήσει αυτός ο πρωτοφανής ρατσισμός που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες μέσα στην ίδια τους την Πατρίδα. 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος

Δημήτριος Μακρής