Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

Τοποθετήσεις Ελληνικής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

Τοποθετήσεις Ελληνικής Αυγής στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου
Με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσαν βουλευτές του ΖΥΡΙΖΑ για το κόστος του Αγίου Φωτός και των Ιερών Λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, καθώς και ότι αποκαλούν το 98% των Ελλήνων χριστιανών οπισθοδρομικούς  ζητώντας επίμονα και την κατάργηση τους με πρόφαση ότι ενοχλούνται οι πιστοί άλλων δογμάτων και εθνικοτήτων ή και οι άθεοι τους απαντάμε μονολεκτικά "Μολών Λαβέ".

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουμε την μάχη μας για την Ορθόδοξη Πιστή μας και για μια Ελλάδα ελεύθερη από τα ξένα κέντρα εξουσίας που θέλουν διακαώς την εξόντωση μας  αλλά και από τους  εγχώριους προδότες άθεους  πολιτικούς που θέλουν πάση θυσία να εφαρμόσουν την αθεΐα στην πατρίδα μας.
Καταδικάζουμε την στάση αυτών τον πολιτικών που δυστυχώς βρίσκονται  στο Ελληνικό κοινοβούλιο, θα πρέπει να το καταλάβουν ότι είναι μειοψηφία και θα παραμείνουν, και καλό είναι αν δεν τους αρέσουν τα ήθη, τα έθιμα, τα όσια και τα ιερά της πατρίδας μας να μετοικήσουν σε άλλες χώρες!
Τελικά η πρόταση που Είχε κάνει ο Δημοτικός  μας Σύμβουλος με την Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου  Δημήτρης Μακρής  από την αρχή της ανάληψης τον καθηκόντων του για τα τιμολόγια  της ΔΕΥΑΜ για το Δημοτικό Διαμέρισμα Αιτωλικού πέρασε Ομόφωνα. Η πρόταση μας ήταν μειωμένο Τιμολόγιο στο Δ.Δ Αιτωλικού 50% για τον λόγο και με αφορμή την  ακαταλληλότητα του Νερού προς πόση, και την αποκατάσταση τις αδικίας που υφίστανται  οι κάτοικοι μέχρι και ότου αποκατασταθεί με ασφαλές και πόσιμο Νερό. Την Παραδειγματική τιμωρία όσων κλέβουν Νερό επί της ουσίας (Αθίγγανοι ) και δόσεις για την αποπληρωμή παλαιών χρεών σε αυτούς που δεν μπορούν να αποπληρώσουν εφάπαξ λόγο τις οικονομικής Κρίσης με ελάχιστη καταβολή 20 ευρώ το Δίμηνο. Συμφώνησε η νυν Δημοτική Αρχή και Δια του Δημάρχου το Ανήγγειλε στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με προ ημερήσιας συζήτηση όπου και  πέρασε Ομόφωνα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ Ι.Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
ΜΑΚΡΗΣ Δημήτριος