Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Αποφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γ. Λαγός


Αποφυλακίστηκαν ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Ν. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γ. Λαγός

Ελεύθερος είναι από σήμερα ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, και ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός, ύστερα από 18 μήνες παράνομης και αντισυνταγματικής κράτησης και μετά από βούλευμα του δικαστικού Συμβουλίου επί των αιτήσεων αποφυλάκισης των Συναγωνιστών.

Θυμίζουμε ότι η κράτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής διατάχθηκε από τον Αντώνη Σαμαρά, όπως παραδέχτηκε ο ίδιος στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη, όταν είπε: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή...»
Τα οργισμένα τηλέφωνα του Σαμαρά οδήγησαν στα αλλεπάλληλα πιεστικά τηλεφωνήματα του Αθανασίου προς την προϊσταμένη των Ανακριτών, προκειμένου να διαταχθεί η κράτηση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Αυτό μάλιστα το έχει παραδεχτεί ο ίδιος ο Αθανασίου εντός της Βουλής, αλλά και σε τηλεοπτικό σταθμό. Σας παραθέτουμε το βίντεο:
Όλο το παρασκήνιο πίσω από αυτές τις κινήσεις το απεκάλυψε γλαφυρά ο Γ.Γ. της κυβερνήσεως Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, στο περίφημο βίντεο, όταν έλεγε ότι δεν υπήρχαν στοιχεία, αλλά ο Σαμαράς έπαιρνε τους υπουργούς του και απαιτούσε προφυλακίσεις:
Τώρα μετά από 18 μήνες παράνομης κράτησης που διατάχθηκαν με ανυπαρξία στοιχείων και με την κάλυψη του γεγονότος ότι οι ανακριτές δεν οφείλουν να τεκμηριώσουν την κρίση τους, οι Συναγωνιστές είναι ελεύθεροι.
Παρόλα αυτά οι απεχθείς περιοριστικοί όροι παραμένουν, αφού το καθεστώς φοβάται την φωνή της Αλήθειας, την φωνή της Χρυσής Αυγής. Έτσι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τίθεται σε καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού, ενώ για τον Συναγωνιστή Ιωάννη Λαγό, το Συμβούλιο Εφετών αποφάσισε την απαγόρευση συμμετοχές σε δημόσιες συναθροίσεις και την απαγόρευση εξόδου από την χώρα.
Όμως η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε με 18 μήνες φυλακίσεως της ηγεσίας της. Δεν λύγισε από την συνεχή τρομοκρατία απόρροια της συνεργασίας επίορκων δικαστικών, πολιτικών απατεώνων, ποινικών και τρομοκρατών που είχαν ως αποτέλεσμα την φυλάκιση της μισής Κ.Ο. του Λαϊκού Συνδέσμου, την επιβολή απαγόρευσης δημοσίου λόγου σε μέλη της Κ.Ο. και φυσικά την απώλεια των Συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, των οποίων οι δολοφόνοι παραμένουν ατιμώρητοι.
Ας γνωρίζουν οι ταγοί της σκευωρίας ότι η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει ποτέ, γιατί πολύ απλά είναι μια Ιδέα, η Βούληση για Πατρίδα και Ελευθερία που είναι βαθιά ριζωμένη στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού. Συνεπώς μάταιες οι προσπάθειες και η πολεμική τους. Η Χρυσή Αυγή δεν λύγισε! Η Ελλάδα θα Νικήσει!