Κυριακή 4 Μαΐου 2014

«Ξημερώνει η Ελληνική Αυγή»

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας με την Ελληνική Αυγή του Χρήστου Ρήγα, Λεωνίδας Σταθόπουλος, έδωσε συνέντευξη στο Agrinio Report την οποία και παραθέτουμε:
1082665_637101316371286_290178_n
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας κ. Λεωνίδας Σταθόπουλος μιλά στο agrinioreport.com για την Ελληνική Αυγή και τις διαφορές της με τις υπόλοιπες παρατάξεις που μετέχουν στις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα. Στη συνέντευξη που ακολουθεί εξηγεί τους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή απέφυγε να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο στο Δήμο Αγρινίου και υποστηρίζει ότι, εν τέλει, οι διώξεις συνέβαλαν στο να γιγαντωθεί το Κίνημα…

Ο ίδιος, στην εισαγωγική της συνέντευξης συζήτηση που είχαμε μαζί του, αφού τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Αυγής για τη Δυτική Ελλάδα, με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Ρήγα, εγκρίθηκε απ’ το πρωτοδικείο, εξέφρασε την άποψη ότι παρά τον αποκλεισμό απ’ το σύνολο των μέσων ενημέρωσης (κάτι που χαρακτήρισε παράνομο) και την προσπάθεια απαξίωσης της παράταξης, «η έκπληξη στη Δυτική Ελλάδα θα είναι πατριωτική».
Περιμέναμε υποψηφιότητά σας στον Δήμο Αγρινίου. Γιατί διαλέξατε την Περιφέρεια;
Πράγματι δημιουργήθηκε η εντύπωση σε πολύ κόσμο ότι θα υπάρξει υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής στον Δήμο Αγρινίου λόγω μιας δημοσκόπησης της σελίδας σας, στην οποία φιγουράραμε στην 1η θέση. Ουδέποτε όμως είχε εκφραστεί από εμάς τέτοια πρόθεση. Είμαστε απόλυτα ρεαλιστές, δεν αιθεροβατούμε.
Γνωρίζουμε ότι ο απλός κόσμος έχει τρομοκρατηθεί από το όλο κλίμα, που η δωσιλογική κυβέρνηση της χώρας έχει σκηνοθετήσει εναντίον μας. Γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας είναι νοερά μαζί μας κι ότι θα στηρίξουν τα ψηφοδέλτιά μας ό,που «κατεβαίνουμε». Αλλά φοβούνται ακόμη να το εκδηλώσουν δημόσια, πόσο μάλλον να εκτεθούν ως υποψήφιοι μαζί μας.
Φαντάζομαι γνωρίζετε τις τραμπουκικές-φασιστικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί αρκετοί στην πόλη μας γιατί τους υποψιάστηκαν ως Χρυσαυγίτες. Είτε επαγγελματίες με καταστροφές καταστημάτων, είτε ιδιώτες ακόμα και συνάδελφοί σας πήραν γεύση από τα τάγματα εφόδου που ως ιδιωτικός έμμισθος στρατός δρουν, ευτυχώς μόνο στο Αγρίνιο.
Επιλέξαμε λοιπόν την Περιφέρεια, ως το κέντρο λήψεως αποφάσεων της περιοχής μας, που πρέπει Δημοκρατικά να «κυριεύσουμε». Μην ξεχνάτε ότι «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Με τα «λέπια» θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα!!
 Το κλίμα με τις διώξεις πόσο πιστεύετε ότι θα επηρεάσει τον κόσμο;
Οι πολιτικές διώξεις εναντίον μας είναι αποτέλεσμα του πανικού που έχει κυριεύσει τους κρατούντες, γιατί αυτοί γνωρίζουν τα αληθινά αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων και την απήχηση των θέσεων του Κινήματος της Χρυσής Αυγής στον Λαό.
Προσθέστε και τις ρητές εντολές που έχουν λάβει από τα αφεντικά τους, την πίεση του χρόνου, που δεν τρέχει υπέρ τους, τα κάγκελα που έρχονται για τους περισσότερους εξ’ αυτών. Όλα αυτά, και μερικοί κακοί συμβουλάτορες, τους οδήγησαν σε αυτές τις σπασμωδικές ενέργειες, που ως μόνο αποτέλεσμα είχαν την γιγάντωση του Κινήματος στις καρδιές των τιμίων και αγνών συμπολιτών μας, που αντιλαμβάνονται το άδικο και παράλογο της όλης υποθέσεως.
Το έχω πει και θα το ξαναπώ, τους ευχαριστούμε γιατί άθελά τους λειτούργησαν ως διαφημιστές μας. Μας ηρωοποίησαν στα μάτια του Λαού κι όχι αδίκως. Μην ξεχνάτε ότι ο Αρχηγός μας, πέντε βουλευτές και πάνω από σαράντα συναγωνιστές βρίσκονται άδικα και ετσιθελικά πίσω από τα σίδερα και τα δύο αδέρφια μας, ο Γιώργος και ο Μανώλης στο χώμα.
 Σε τι διαφοροποιείται η Ελληνική Αυγή από τους υπολοίπους;
Η πλήρης απάντηση είναι:  ΣΕ ΟΛΑ!!! Φαντάζομαι όμως ότι θα θέλατε μια πιο περιγραφική απάντηση. Η Ελληνική Αυγή στελεχώνεται από Χρυσαυγίτες. Ως τέτοιοι λοιπόν δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση και συνάφεια με όλους όσους έχουν διαχειριστεί την εξουσία.
Είμαστε άνθρωποι με καθαρά χέρια. Είμαστε οι μόνοι που δεν ευθύνονται για το χάλι της χώρας, γιατί δεν κυβερνήσαμε, δεν συγκυβερνήσαμε, δεν κλέψαμε δημόσιο χρήμα. Δεν τάζουμε τίποτα στους ψηφοφόρους μας, εκτός από το ότι δεν θα τους προδώσουμε ποτέ! Ούτε διορισμούς, ούτε ρεβανσισμούς, ούτε διαχωρίζουμε τους Έλληνες σε αριστερούς και δεξιούς.
Δεν ζητούμε από τον Λαό να γίνουν Χρυσαυγίτες και να ασπαστούν τον Λαϊκό Εθνικισμό, στον οποίο εμείς πιστεύουμε. Ζητούμε μόνο να μας εμπιστευθούν και να πιστέψουν ότι η δύναμη για να αλλάξουν όλα είναι στα χέρια τους δια μέσου της ψήφου. Προερχόμαστε από τον Λαό, είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και δεν μιλάμε ξύλινη πολιτική γλώσσα. Όταν μιλάμε, κοιτάζουμε τον άλλο στα μάτια, για να μπορεί και ο άλλος να βλέπει τα δικά μας.
Όπως γνωρίζετε, τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, και την καθαρή ψυχή της αντιλαμβάνεται ο καθένας.
Αν εκλεγείτε ποια είναι τα δύο πρώτα πράγματα που θα κάνετε;
 Το πρώτο πράγμα που θα κάνουμε, όχι μόνο στην δική μας Περιφέρεια αλλά και Πανελλαδικά, θα είναι ο λεπτομερής έλεγχος των οικονομικών. Ξέρετε, συμβάσεις, προμήθειες, εργολαβίες. Θα ελέγξουμε τον κύκλο του χρήματος.
Το δεύτερο, κι αυτό αφορά ειδικά την Περιφέρειά μας, είναι η καταγγελία της συμφωνίας ΓΑΠ-Μέρκελ, η οποία ουσιαστικά θέτει υπό γερμανική κατοχή τους δήμους της Περιφέρειάς μας, προς όφελος γερμανικών δήμων.
Εάν δεν το γνωρίζετε ψάξτε το! Κανένας δεν μιλάει γι’ αυτό…