Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Μήνυμα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, συναγωνιστή Χρήστου Ρήγα, για την 25η Μαρτίου




   Σήμερα, εορτή της Εθνεγερσίας του γένους μας, επέτειο της ενάρξεως του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, του χαρμόσυνου Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, μια ημέρα που αποτελεί ταύτιση της θρησκευτικής, αλλά και της εθνικής μας σύστασης και πίστης, θέλω να στείλω το δικό μου μήνυμα από τον ευλογημένο και τιμημένο τόπο που για πρώτη φορά ακούστηκε ο ιερός όρκος των Ελλήνων “Ελευθερία ή θάνατος”, απευθυνόμενος στους αδελφούς μου συναγωνιστές και συναγωνίστριες της Χρυσής Αυγής καθώς και σε όλους τους Έλληνες που αφυπνισμένοι πλέον καλούνται να αποτινάξουν για μία ακόμη φορά το ζυγό που τον βαραίνει.
   Από την ευλογημένη και μαρτυρική γη των Καλαβρύτων εμείς, αλλά και από τα κελιά της Τιμής ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές που ως δεύτεροι Κολοκοτρώνηδες διώκονται για την αγάπη της φυλής μας, πιστοί σε σας και στις απαιτήσεις της Πατρίδας, τώρα “που μας σκιάζει η φοβέρα και μας πλακώνει η σκλαβιά», η δουλεία των ξένων, η δουλεία του εθνοκτόνου μνημονίου και των εντολοδόχων του, τώρα εμείς ανάβουμε τη φλόγα του αγώνα, το λαμπρό φως της ελευθερίας, το φως της Χρυσής Αυγής.

   Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, όπως διέταξε ο αρχηγός μας, ας μη χαμηλώσουμε τους τόνους, ας τους υψώσουμε ψηλά ως τα ουράνια. Ας ξαναβάλουμε την Ελλάδα μας στο θρόνο της και ας δώσουμε τον δικό μας αγώνα για την Ελευθερία. Γιατί η Ελευθερία κερδίζεται, δεν μας τη χαρίζουν. 


ΧΡΗΣΤΟΣ Α. ΡΗΓΑΣ
Υποψήφιος Περιφερειάρχης
επικεφαλής του συνδυασμού 
"Ελληνική Αυγή για τη Δυτ. Ελλάδα"