Σάββατο 3 Αυγούστου 2013

Οι κουκουλοφόροι τρομοκράτες αποκαλύπτονται μόνοι τους.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η πληροφορία ότι ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του Σύριζα Ανδρέας Καραγιάννης, καλεί τον κόσμο (του) σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, να μαζέψει  πέτρες, ρόπαλα, καδρόνια, τούβλα, μάρμαρα, σίδερα, σχοινιά, αναπτήρες, τα οποία (όπως λέει), θα χρησιμοποιήσουν το Σεπτέμβριο.

 
Καμιά απολύτως έκπληξη δεν μας προκαλεί το γεγονός ότι ο mr. Alexis leader του σύριζα, όχι μόνο δεν καταδίκασε το γεγονός ότι στέλεχός του ανοικτά καλεί τον κόσμο να χρησιμοποιήσει βία, αλλά βγαίνοντας και απο πάνω, με ανακοίνωση-απάντηση του κόμματος του προς την ΝΔ, κάνουν λόγο για προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου, γράφοντας φυσικά όπως πάντα, στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ψοφοδεξιά του κ. Σαμαρά, η οποία αντί να οδηγήσει τους αριστερούς τρομοκράτες στις αίθουσες των δικαστηρίων, τους αποφυλακίζει, προετοιμάζοντας το έδαφος για νέα μνημονιακή συγκυβέρνησή της με τον συριζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση σχετικά με την ανάρτηση του στελέχους του Συριζα, για την <<ενδεχόμενη  πρόκληση σε τέλεση κακουργηματικών πράξεων>>.

Με εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ελπίζουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι, και να σαπίσουν στη φυλακή όλοι οι τρομοκράτες που προκαλούν πλέον ανοικτά.

Γ.Ρ.