Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Οι ψήφοι της ΔΗΜΑΡ πάνε στη Χρυσή Αυγή όπως θα πάνε και του ΣΥΡΙΖΑ


<<Όταν τελειώσει ο θυμός των ψηφοφόρων, τα κόμματα που αναδείχτηκαν τον Ιούνιο του 2012, θα ξεφουσκώσουν και θα επιστρέψουν στην ανυπαρξία, πλην εκείνου που θα προλάβει να εκπαιδεύσει ιδεολογικά τους πελάτες του. Ως τότε όμως μπορούν να συμβούν διάφορα άλλα ατυχήματα.

Τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση επιβεβαιώνουν ότι οι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασπάστηκαν ποτέ τα ιδεώδη της αριστεράς, ανέδειξαν όμως τυχαία σε δυνάμεις (με 6% και 27% αντίστοιχα) τα δύο αυτά κόμματα από αντιμνημονιακό μένος. Για τον ίδιο λόγο έδωσαν 7% στη Χρυσή Αυγή. Ίδιο κίνητρο, ίδια ποιότητα.


Η ΔΗΜΑΡ ήδη καταγράφει μόλις 2,5% στις δημοσκοπήσεις, δεν μπαίνει στην επόμενη Βουλή, ενώ η Χρυσή Αυγή διπλασιάζει την δύναμή της, αφού καταγράφει 14%. Και αυτοί είναι ψήφοι της ΔΗΜΑΡ που πήγαν στη Χρυσή Αυγή… Φαντάσου! Για τον ΣΥΡΙΖΑ η αντίστοιχη είδηση δεν συντάχθηκε ακόμα.

Δεν παραδέχονται αυτή την εξίσωση, επειδή απομυθοποιεί τους ηγετίσκους των μεν και των δε που νόμισαν ότι μένει μόνο ένα σκαλί ακόμα για την εξουσία. Η έπαρση δε του Αλέξη Τσίπρα φτάνει στο σημείο να καταργήσει τις συνιστώσες, να φτιάξει ενιαίο κόμμα, ώστε να καρπωθεί το bonus των 50 εδρών. Αδυνατεί να κατανοήσει τους παλιούς στο εσωτερικό του κόμματός του που… ξέρουν καλύτερα και είναι απρόθυμοι έως απορριπτικοί σε μια τέτοια εξέλιξη! Ξέρουν ότι με την ενοποίηση αυτή θα δώσουν χώρο σε ΜΗ αριστερούς… συντρόφους, πράγμα που θα σημάνει την κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ, διότι αντιπροσωπεύουν πλέον τη συντριπτική πλειοψηφία των εκλογέων.

Ο Αλέξης και το επιτελείο του δεν ακούνε. Δεν καταλαβαίνουν τα στοιχειώδη. Καβάλησαν ένα καλάμι και πάνε. Θα έπρεπε όμως να ξέρουν ότι δύο εκατομμύρια ψήφοι του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ που τυχοδιωκτικά κολακεύονται από τον Αλέξη και τον Φώτη, θα μετακινηθούν αμέσως στη Χρυσή Αυγή στο πρώτο στραβοπάτημα. Η αρχή έγινε με την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση.>>

''Αλιεύσαμε'' το πιο πάνω άρθρο με τίτλο <<Οι ψήφοι της ΔΗΜΑΡ πάνε στη Χρυσή Αυγή όπως θα πάνε και του ΣΥΡΙΖΑ>>, από τον ιστοχώρο http://agriniovoice.gr, και σας το μεταφέρουμε αυτούσια, όπου ο δημοσιογράφος-συντάκτης λόγω των γνωστών στην τοπική κοινωνία αριστερών του πεποιθήσεων (δικαίωμά του, δημοκρατία έχουμε... ;), και γνωστός από τα άρθρα του κατά της Χρυσής Αυγής κατά καιρούς, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στον Τσιπραντρέα, και επιβεβαιώνει τα αυτονόητα.

Το γεγονός του ότι όλο το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα των φαύλων πολιτικάντηδων της κλεπτοκρατίας, τρέμει συθέμελα από την τεράστια απήχηση του Εθνικιστικού κινήματος της Χρυσής Αυγής στην Ελληνική κοινωνία, φαίνεται πλέον ξεκάθαρα !

Όλη η Ελλάδα Χρυσή Αυγή!