Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των πολιτών και των τοπικών φορέων για το Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου και το σχέδιο ''Αθηνα'' (Βίντεο-Φωτογραφικό υλικό)

Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

 Σήμερα στην Ι.Π. Μεσολογγίου παραβρέθηκε κλιμάκιο συναγωνιστών της Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον Τομεάρχη Συναγωνιστή Χρήστο Ρήγα, παρουσία του βουλευτή Συναγωνιστή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση.
Τους Συναγωνιστές υποδέχτηκε στο Δημαρχείο Μεσολογγίου ο Δήμαρχος, ο οποίος τους ενημέρωσε για τον αγώνα που δίνουν οι κάτοικοι εναντίον του σχεδίου "Αθηνά", και στον οποίο δήλωσαν την απόλυτη συμπαράσταση του κινήματός μας στην δίκαιη  διαμαρτυρία των πολιτών και των φορέων της πόλης του Μεσολογγίου στο θέμα του Τ.Ε.Ι. 
Στη συνέχεια το κλιμάκιο Συναγωνιστών μετέβει στην εφορία Μεσολογγίου όπου έλαβαν μέρος στη συμβολική κατάληψή της.
Ο κόσμος χειροκρότησε και επιδοκίμασε την παρουσία των συναγωνιστών στον αγώνα τους, και διάφοροι φορείς της πόλης μας κάλεσαν για να μας ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Η Χρυσή Αυγή δηλώνει ότι θα είναι δίπλα σε όλες τις κινητοποιήσεις που θα γίνουν εναντίον των αντιλαϊκών μέτρων που παίρνει η μνημονιακή αντεθνική κυβέρνηση της χώρας.
Ακολουθεί βίντεο και φωτογραφικό υλικό