Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Κ.Μπαρμπαρούσης: Μια οφειλόμενη απάντηση στα ανεκδιήγητα του Βαρεμένου στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς.

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013


  Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαρεμένος, δέχτηκε τις αυτονόητες διαμαρτυρίες των  Ελλήνων της Αιγύπτου για τον ρατσισμό που δέχονται ως νόμιμοι μετανάστες, από τους ισλαμιστές Αιγυπτίους, και δυστυχώς βρέθηκε να κολυμπάει στα επικίνδυνα για αυτόν νερά της ρατσιστικής πραγματικότητας κατά Ελλήνων, τα οποία φυσικά, είναι εκτός των <<μαρξιστικών υδάτων>> της αριστεράς.
Υπολογίζω από τα λεγόμενα του στην Επιτροπή Ελληνισμού της Διασποράς, ότι ο κύριος Βαρεμένος δεν θέλει με τίποτε να καταλάβει ότι ο φυλετικός και θρησκευτικός ρατσισμός κατά Ελλήνων νομίμων μεταναστών, αλλά και του εγχώριου ρατσισμού κατά Ελλήνων από λαούς ξένους προς τα Ελληνικά ήθη, ξένους προς την Ελληνική  παράδοση  και θρησκεία, είναι ένας από τους λόγους όπου μισό εκατομμύριο Ελλήνων εμπιστεύθηκαν την Χρυσή Αυγή, και της έδωσαν κοινοβουλευτικό λόγο.


Ο κύριος Βαρεμένος θα πρέπει να αφήσει την αποτυχημένη συνταγή περί ‘’ρατσιστικών εγκλημάτων’’ των Ελλήνων Εθνικιστών, και να λάβει σοβαρότατα υπ’όψην του ότι ανέκαθεν, και πολύ πριν την είσοδο της Χρυσής Αυγής στην βουλή, οι Έλληνες, και γενικότερα οι Χριστιανικές μειονότητες της Αιγύπτου βρισκόταν υπό ανελέητο φυλετικό και κυρίως θρησκευτικό διωγμό από τους ισλαμιστές, κάτι το οποίο δυστυχώς είναι πλέον καθημερινή μάστιγα και εντός Ελληνικών συνόρων.
Οι Έλληνες της Αιγύπτου ως νόμιμοι μετανάστες και όχι ως παράνομοι εισβολείς, βιώνουν επί δεκαετίες τον κοινωνικό αποκλεισμό και το μόνιμο συναίσθημα ανασφάλειας από τους ισλαμιστές της Αιγύπτου.

Οι πολιτικός αχταρμάς του Σύριζα αντί να προσπαθεί να εκφράσει απόψεις σε θέματα που είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο και δεν του βγαίνουν με τίποτε, καλό θα ήταν να καταθέσει  διαμαρτυρίες ως κόμμα, στον οργανισμό ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον ρατσισμό κατά των Ελλήνων της Αιγύπτου, και επιτέλους να πράξουν αλληλέγγυα υπέρ των Ελλήνων ακριβώς όπως κάνουν για τους κάθε λογής ,<<δημοκράτες του ισλάμ>> που βρίσκονται παράνομα στην Πατρίδα μας.

Ο κύριος Βαρεμένος ας ασχοληθεί με τα ενδοκομματικά του προβλήματα και τις μνημονιακές κολοτούμπες του Leader Alexis, και να αφήσει τα θέματα ρατσισμού κατά των Ελλήνων σε Ειδικότερους! 

Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας
Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή