Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Mόνο στα Σκόπια υποδέχονται τον ανθέλληνα πρωθυπουργό Τσίπρα με επίσημες τελετές. Όπου και αν βρεθεί ο ίδιος ή οι υπόλοιποι της συνωμοταξίας του αποδοκιμάζονται από όλον τον κόσμο. Στην Θεσσαλονίκη φώναζαν οι Βορειοελλαδίτες «Η Μακεδονία είναι Ελληνική!
Τσίπρα, προδότη, κομιτατζή». Aπορώ πώς έχουν το θράσσος και έρχονται στην Βόρεια Ελλάδα; Δεν έχουν καταλάβει ότι είναι ανεπιθύμητοι; Κάποιοι μάλιστα εξ αυτών νομίζουν ότι θα κερδίσουν τις εκλογές και ότι θα πάρουν μεγάλο ποσοστό. Πού θα το πάρουν; Πιο κάτω και από τον Λεβέντη θα είναι τα ποσοστά τους στην Βόρεια Ελλάδα! Ο μόνος τρόπος για να κερδίσει ο Σύριζα τις εκλογές είναι να κατέβει στα Σκόπια, πράγμα που του το ευχόμαστε να πάει στον αγύριστο όλο το κακό αριστερό συναπάντημα. 
Βαγγελιώ Τ.
“Έτσι θα καθαρίσουμε την Αθήνα”: Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στο Bluesky - ΒΙΝΤΕΟ
Νέες δικογραφίες στην βουλή για πρώην υπουργούς και για ακόμη μια φορά ζούμε το θέατρο του παραλόγου! Κανένας τους δεν θα προφυλακιστεί, κανένας τους δεν θα πληρώσει το παραμικρό σεντς από όλα όσα κατηγορείται. Άλλωστε είναι τραγελαφικό να μιλάμε για αθώους υπουργούς, βουλευτές και πρωθυπουργούς την στιγμή που έχουμε σπάσει ρεκόρ σαν χώρα στα σκάνδαλα και τις δικογραφίες που μπαίνουν στο συρτάρι, επειδή έτσι συμφέρει ένα πέρα για πέρα ένοχο πολιτικό κατεστημένο! Το μόνο που ενδιαφέρει όλους αυτούς είναι χωρίς στοιχεία με μια δίκη παρωδία να εξαφανίσουν τον μοναδικό και πραγματικό τους πολιτικό εχθρό που δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή. Γιατί κανένας από την Χρυσή Αυγή δεν δέχτηκε να γίνει κλέφτης σαν αυτούς, απατεώνας σαν αυτούς. Η ώρα της δικαιώσης όμως έρχεται και η αλήθεια θα λάμψει. Η Χρυσή Αυγή έχει νικήσει στους δρόμους και στις πλατείες, μέσα στο κοινοβούλιο, έρχεται η ώρα που θα κερδίσει και μέσα στα δικαστήρια τους.
Λευτέρης Π.
Ελένη Ζαρούλια: Για την Μακεδονία θυσιάστηκαν οι παππούδες μας και δεν την χαρίζουμε σε κανέναν! ΒΙΝΤΕΟ
O τούρκος υπουργός Άμυνας, Ακάρ λέει πως το 1974 είχε γραφτεί ένα έπος στην Κύπρο, εννοώντας την κατοχή της Κύπρου μας από τις δυνάμεις του Αττίλα. Ο Ερντογάν μιλάει για τους παππούδες μας που τους πετάξανε στον Βόσπορο. Οι παραβιάσεις από την μεριά της τουρκίας στον ελληνικό εναέριο χώρο είναι καθημερινότητα, αμφισβητούν την Εθνική μας κυριαρχία και μιλούν για τουρκική Θράκη και για Αιγαίο και εμείς έχουμε τα χαζοχαρούμενα όχι μόνο του Σύριζα, αλλά όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων να κάνουν τεμενάδες στον εχθρό. Πραγματικά, ντρέπομαι για όλους αυτούς που δήθεν ήταν ηγέτες αυτού του τόπου και τον ξεπουλούσαν σιγά σιγά, κομμάτι κομμάτι και στην ουσία ήρθε τώρα ο Τσίπρας να τελειώσει το ανθελληνικό τους έργο. Έλληνες δώστε προσοχή, πρέπει η Πατρίδα μας να ελευθερωθεί από αυτόν τον ζυγό και δεν θα ελευθερωθεί ούτε με τον Κούλη, ούτε με την Φώφη ούτε με κανένα γελοίο υποκείμενο που ανέθρεψε αυτό το πολιτικό κατεστημένο. Η Πατρίδα μας θα ελευθερωθεί μόνο με την Χρυσή Αυγή!
Πάρης Τ.
«Η Μακεδονία είναι Ελληνική! Τσίπρα, προδότη, κομιτατζή»: Θερμή υποδοχή του πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη