Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Με Χημικά μιλάει ο Σαλμάς στους διαμαρτυρόμενους στο Μεσολόγγι !

Κυριακή, 10 Μαρτίου 2013

 Εξαγριωμένοι κάτοικοι  που διαμαρτυρόταν για το....''πάνσοφο'' σχέδιο Αθηνά επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό έξω από το ξενοδοχείο όπου μέσα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τοπικούς φορείς.
Στο σημείο επικράτησε ένταση και μάλιστα η αστυνομία έκανε χρήση χημικών! Σύμφωνα με όσα καταγγέλονται , οι κάτοικοι και φορεις της Ναυπάκτου, δεν προκαλεσαν τις αστυνομικές δυνάμεις και κάνουν απο τη μεριά τους λόγο για απρόκλητη επίθεση απο την Αστυνομία που τους έριξε χημικά, ενώ ο αναπληρωτής υπουργός, δεν δέχθηκε να τους συναντήσει.

Διαβάζουμε σε τοπικό blog: «Αναγνώστης  που έστειλε φωτογραφικό υλικό, από τον χώρο όπου έχουν συγκεντρωθεί Ναυπάκτιοι και Μεσολογγίτες, διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του ΤΕΙ Μεσολογγίου, ενημερώνει ότι έξω από το ξενοδοχείο Theoxenia πέφτουν δακρυγόνα.
Οι διαμαρτυρόμενοι έσπασαν τον κλοιό των ΜΑΤ και επιχείρησαν να εισέλθουν στο Ξενοδοχείο όπου μιλάει ο Μάριος Σαλμάς.
Η κατάσταση μέχρι πριν λίγα λεπτά ήταν έκρυθμη.»


Η καθεστωτική νοοτροπία των κυβερνόντων φάνηκε σήμερα στο Μεσολόγγι! Ήρθε ο υπουργός στο ....<<χωριό>>, αλλά τα βρήκε σκούρα με τους ντόπιους. Απαξίωσε να δεχτεί τους κατοίκους-πελάτες (ο εξοχότατος αναπληρωτής υπουργός), και ανυπομονούμε να δούμε αν θα ξαναπατήσει στο Μεσολόγγι στην επόμενη προεκλογική περίοδο.