Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες που βροντοφώναξαν «Μακεδονία ξακουστή» την ημέρα της Εθνικής μας Εορτής, αψηφώντας τις απαγορεύσεις και τις απειλές του ΣΥΡΙΖΑ! Από την Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη, μέχρι την Αθήνα και την Καλαμάτα, στρατιώτες, μαθητές, γυναίκες και παιδιά φώναξαν για την Μακεδονία μας.
Μέχρι την Μελβούρνη. Και όλα αυτά ενώ οι συριζαίοι είχαν φροντίσει να εξαφανιστούν εκείνη την ημέρα, ενώ όσοι εμφανίστηκαν εισέπραξαν την δίκαιη πληρωμή τους! Μακάρι οι Έλληνες να θυμούνται το χρέος στην πατρίδα κάθε μέρα και όχι μόνο την 25η Μαρτίου, όπως τα παιδιά της Χρυσής Αυγής κάνουν χρόνια τώρα!
Αργυρώ Σ., Κατερίνη
Προς πείσμα των "δημοκρατών", των "προοδευτικών" και τον "κοσμοπολιτών" η παρουσία του ευρωψηφοδέλτιου της Χρυσής Αυγής έγινε, στον δρόμο. Αν αυτές οι πρακτικές είναι "δημοκρατία" και "επί ίσοις όροις" τότε εγώ είμαι ελέφαντας. Δεν σέβονται το αποτέλεσμα της κάλπης και γι αυτό όλο και περισσότεροι Έλληνες στηρίζουν την Χρυσή Αυγή. Δεν γίνεται κύριοι να κάνετε μαθήματα δημοκρατίας από την μία, να μιλάτε περί φασισμού και ρατσισμού για το διαφορετικό και να αποκλείεται από τα ΜΜΕ και από τα πάντα την Χρυσή Αυγή ώστε να μην μπορεί να εκφέρει πολιτικό λόγο. Δεν μπορείτε κύριοι να διοργανώνετε και να στηρίζετε αντι-συγκεντρώσεις (ενεργά ή παθητικά) και να μην μπορούν οι πολίτες να κινούνται ελεύθερα για να παρακολουθήσουν μια πολιτική εκδήλωση. Η δημοκρατία έχει καταλυθεί και γι' αυτό δεν φταίει η Χρυσή Αυγή αλλά όλοι αυτοί που έκλεψαν και πρόδωσαν την Ελλάδα. Θα στηρίζουμε την Χρυσή Αυγή μέχρι να τιμωρηθούν όλοι αυτοί.
Ελένη Φ.
Είμαστε υπό διωγμό όλοι οι Έλληνες μέσα στην ίδια μας την χώρα και κανείς δεν νοιάζεται πέρα από την Χρυσή Αυγή. Όλοι μεταξύ μας το συζητάμε και το ομολογούμε αλλά δημόσια πολλοί φοβούνται και κρύβονται. Στην κάλπη το θέμα γίνεται ακόμα πιο σύνθετο γιατί στα κριτήρια της επιλογής προστίθεται και το ατομικό συμφέρον του καθένα σε βάρος του συλλογικού. Όλο αυτό έχει σαν συνέπεια οι δημαγωγοί και οι άεργοι που κυβερνούν να "δωροδοκούν" τους κακομοιραίους με τα ψίχουλα των δικών τους κόπων που κλέβουν! Απίστευτο κι όμως αληθινό για το πώς δουλεύει η "δημοκρατία" τους και φτιάχνει "δίπολα". Αυτό πλέον αλλάζει διότι έχει δημιουργηθεί ο τρίτος πόλος, η Χρυσή Αυγή. Το παιχνίδι όπως το ξέρουν έχει τελειώσει και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά! Με ψηλά τις σημαίες και πίστη στον Αρχηγό μας προχωρούμε μπροστά κα ιστεκόμαστε απέναντί τους με όποιο κόστος. Ζήτω η Ελλάς!
Δημήτριος Π.