Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Έχουν βγει στην γύρα τα κομματόσκυλα του συνταγματικού τόξου για να κρατήσουν τα πρόβατα στο μαντρί. Δεν τα καταφέρνουν όμως και όλοι έχουν διαρροές προς την Χρυσή Αυγή ενώ η Χρυσή Αυγή μπετόν αρμέ, έχει την υψηλότερη συσπείρωση από όλα τα κόμματα.
Αυτά για τις δημοσκοπήσεις των ΜΜΕ, γιατί η δημοσκοπήσεις του πεζοδρομίου λένε ότι όλοι οι Έλληνες είναι εξαγριωμένοι με την προδοσία της Μακεδονίας και η τιμωρία των προδοτών στις κάλπες είναι μη αναστρέψιμη. 
Ι.Κ.
Έχουν ξεφύγει τελείως οι πολιτικάντηδες. Έχουν μαλώσει με την αλήθεια και μιλάνε με "αφηγήματα", κοινώς με παραμύθια. Έγινε το παραμύθι και το μυθιστόρημα πολιτική επιστήμη και απορούν γιατί ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή. Πώς να τους πάρουμε στα σοβαρά όταν όλοι ανεξαιρέτως μιλούν με υποθέσεις εργασίας και είναι αποκομμένοι από το κοινωνικό σύνολο. Το τραγικό όλης της υπόθεσης είναι ότι απορούν με την άνοδο του εθνικισμού. Ο εθνικισμός κύριοι είναι ο μόνος που μιλάει αληθινά, απλά και κατανοητά. Η πείνα ξυπνά τις λαϊκές μάζες και όταν ξυπνήσουν οι μάζες τα αφηγήματα κάνουν μόνο για τα σκουπίδια. Έρχεται η ώρα των Ελλήνων!
Δημήτριος Ζ.
Η εγκληματικότητα καλά κρατεί, ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας και όσο περνά ο καιρός γίνεται όλο και πιο βάναυση και σκληρή. Έχουν κάνει φάμπρικα αποφυλακίσεων και όλα τα μπουμπούκια είναι εκτός φυλακής, ενώ οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν το προνόμιο της ατιμωρησίας εφόσον κρύβονται πίσω από εκπαιδευτικά ιδρύματα και "αντιρατσιστικούς" νόμους. Οι Έλληνες βρισκόμαστε υπό διωγμό και η μόνη μας σανίδα σωτηρίας είναι η Χρυσή Αυγή.
Ιωάννα Ι.