Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

Η επικαιρότητα του «Εναντίον όλων»

Σε πλήρη σύμπνοια με τις επιδιώξεις και τους στόχους των διεθνών τοκογλύφων, το εγχώριο πολιτικό σύστημα επενδύει εδώ και χρόνια στην ολοκληρωτική αποδόμηση των ιδεολογικών, ιστορικών, πολιτιστικών και θρησκευτικών δομών του Ελληνικού Έθνους, επιχειρώντας μέσα σε λίγα χρόνια να κατασκευάσει μια νέα πολυεθνική και πολυφυλετική οντότητα, στην οποία η Χώρα θα μετατραπεί σε χώρο και ο Ομοιογενής Λαός σε ετερογενή πληθυσμό.
Καθεμία από τις οργανωμένες οικονομικές, κομματικές, εκδοτικές, συντεχνιακές ομάδες εθνικής αποδόμησης είχε και έχει συγκεκριμένα συμφέροντα, ώστε σήμερα να θησαυρίζει σε βάρος των Ελλήνων το Γένος επιτελώντας το καταστροφικό έργο της με ολοένα και αυξανόμενη ένταση. Για να μπορέσει το εγχώριο πολιτικό σύστημα να διατηρήσει τα στενά συντηρητικά συμφέροντά του απαραίτητη συνθήκη είναι, αφενός, η προθυμία του να εξυπηρετήσει ως υπάκουος εντολοδόχος τα οικονομικά συμφέροντα άλλων χωρών εις βάρος της Πατρίδας μας, ώστε να απολαμβάνει την πολιτική ανοχή και στήριξη των διεθνών κέντρων εξουσίας, και αφετέρου, να υποβαθμίσει σε σταθερή βάση πνευματικά, ηθικά και οικονομικά τον Ελληνικό Λαό, με επακόλουθο το αρνητικό αντίκτυπο στην αυτοπεποίθησή του.
Η πολιτιστική, αισθητική, πνευματική και οικονομική εξαθλίωση, συνεπικουρούμενη και από την κρατική πολιτική ενθάρρυνσης της ανομίας και της εγκληματικότητας, επιβάλλει τον φόβο και την βία στην κοινωνία, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο τους Έλληνες ανίκανους να αντιδράσουν στην αποεθνικοποίηση της ζωής τους, στην οικονομική αφαίμαξή τους, στην στυγνή υπερφορολόγηση και την μεταφορά των περιουσιακών τους στοιχείων στις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών πολιτικών και οικονομικών κέντρων εξουσίας. Η σημερινή κυρίαρχη τάξη της παγκοσμιοποίησης, των πολυπολιτισμικών κοινωνιών και των ανοιχτών συνόρων, επικαλούμενη «ανθρωπιστικές» και «αντιρατσιστικές» δομές, επιδιώκει την εθνική και πολιτιστική ασυνέχεια των Ελλήνων μέσω της καλλιέργειας άχρωμων ιδεολογικών συνειδήσεων πολυφυλετικού περιεχομένου, επειδή θεωρούν ότι αυτές υπερφορολογούνται και ληστεύονται πολύ πιο εύκολα.
Η ύπαρξη του Έθνους-Κράτους, με την ανάπτυξη της υγιούς αυτοπεποίθησης μέσω της συνειδητοποίησης της συνέχειας του Ελληνισμού μέσα στον Χρόνο και τον Τόπο, αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στα προαναφερθέντα σχέδια. Η απύθμενη πληθυσμιακή δεξαμενή των χωρών της Ασίας και της Αφρικής παρέχει στα διεθνή κέντρα εξουσίας και τους εγχώριους ελληνόφωνους συνεργάτες τους την απαραίτητη κρίσιμη ανθρώπινη μάζα για την δημιουργία μιας ασαφούς πολιτείας ετερογενών συνόλων, τα οποία δρουν διαλυτικά στην ιδεολογική και οικονομική δομή του Ελληνικού Λαού, λόγω της απαξίωσης της Εργασίας μέσω της υπερπροσφοράς φτηνών εργατικών χεριών και δεξιοτήτων.
Σε όλα αυτά, πρέπει να προστεθεί και το παντελώς αρνητικό έργο της ανθελληνικής και παρασιτικής μεγαλοαστικής και τραπεζικής τάξης στην Ελλάδα, η ακόρεστη βουλιμία της οποίας δεν επέτρεψε δυστυχώς την δημιουργία ισχυρών βιομηχανικών δομών, καθώς και η συντριπτική πλειοψηφία των κακώς εννοουμένων «διανοούμενων», οι οποίοι είναι απολύτως συνδεδεμένοι (όπως το νύχι με το κρέας) με την πιο διεφθαρμένη δομή της αντεθνικής κρατικής εξουσίας και την οικονομική ολιγαρχία μέσω της συμμετοχής τους σε διάφορα «ερευνητικά προγράμματα», την παροχή υπηρεσιών με παχυλό κόστος στις ΜΚΟ και στο κράτος με τις ιδιότητες του συμβούλου, του τεχνοκράτη, του εμπειρογνώμονα και φυσικά του «δικαιωματιστή» και «ανθρωπιστή» ιδεολόγου και «αντιρατσιστή», ώστε η λεγόμενη «διανόηση» να αποτελεί σήμερα ένα πολύ προσοδοφόρο επάγγελμα.
Η χρόνια μεθοδευμένη αποδόμηση του Εθνικού ιδεολογικού υπόβαθρου από το πλούσια αμειβόμενο «πνευματικό» σύστημα των εθνομηδενιστών βασίζεται , συν τοις άλλοις, σε ένα θολό μείγμα ιδεολογημάτων μαρξιστικής και φιλελεύθερης έμπνευσης με κοινό στοιχείο το απύθμενο μίσος για την Ελλάδα και τις αιώνιες αξίες της. Αναμφίβολα, η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου και επιτυχημένου Εθνικού σχεδιασμού πνευματικής και οικονομικής ανάπτυξης της Χώρας αποτελεί επιβεβλημένο καθήκον για την επιβίωση της Πατρίδας των Ελλήνων.
Σε πρακτικό επίπεδο, όμως, είναι ανύπαρκτη μια τέτοια τακτική, καθώς το ποιοτικό περιεχόμενο των «διανοούμενων» που θα αναλάμβαναν μια τέτοια αποστολή οδηγεί σε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις με καταστροφικό αποτέλεσμα. Τα έργα και οι ημέρες τους στον καιρό κυριαρχίας του «Συνταγματικού τόξου» αποδεικνύουν με τον χειρότερο τρόπο την σκοτεινή, παρακμιακή και καταστροφική φύση τους, αφού υιοθετώντας με ζήλο τα νεφελώδη εθνομηδενιστικά και κοσμοπολίτικα κατασκευάσματα της παγκοσμιοποίησης έχουν ως σκοπό την μονιμοποίηση του αντιφυσικού και ανθελληνικού μοντέλου της πολυπολιτισμικής κοινωνίας.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, πιστεύει ακράδαντα και τεκμηριωμένα ότι η αληθινή δύναμη της προόδου και της εξέλιξης της κοινωνίας ενυπάρχει στην προώθηση της κυριαρχίας των υψηλών ιδεών του Ελληνισμού και όχι στην διατήρηση του κυρίαρχου status quo που θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια το Έθνος των Ελλήνων στον όλεθρο και την καταστροφή. Το διαχρονικό σύνθημα «Εναντίον όλων», που χρησιμοποιεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, όχι μόνο ακούγεται, αλλά θα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ και το 2019, ένα έτος που θα σημαδευτεί κι αυτό από συνεχείς πολιτικές μάχες της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο πεζοδρόμιο και στο Κοινοβούλιο, για την Πατρίδα και τον Λαό. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ