Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Η Χρυσή Αυγή γιόρτασε τα Θεοφάνεια σε όλη την Ελλάδα - Φωτορεπορτάζ

Συναγωνιστές, βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής τηρώντας τις Παραδόσεις της Ορθοδοξίας και του Έθνους παρευρέθηκαν στους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων σε όλη την Ελλάδα.
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής Β΄Αθηνών, Γεώργιος Γερμενής στο νέο κολυμβητήριο Λόφου Αξιωματικών στον Δήμο Περιστερίου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στα Μέγαρα και στον αγιασμό των υδάτων στην Πάχη Μεγάρων βρέθηκε ο Βουλευτής Επικρατείας, Χρήστος Παππάς. Στην τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος, Κωνσταντίνος.
Στην τελετή καθαγιασμού των υδάτων στην παραλία του Βόλου και στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας στο Κεντρικό Λιμεναρχείο παρευρέθη ο Βουλευτής Μαγνησίας, Παναγιώτης Ηλιόπουλος.
Κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβαλας, Δημήτρη Βογιατζή, παρευρέθηκε και φέτος στους επίσημους εορτασμούς για τον καθαγιασμό των υδάτων στο λιμάνι της Καβάλας.
Βίντεο
Ο Συναγωνιστής και βουλευτής A' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος στον Ιερό Ναό Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής στους Νέους Επιβάτες
Συναγωνιστές της Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής παρακολούθησαν την δοξολογία στους Αγίους Αποστόλους και βούτηξαν για τον Τίμιο Σταυρό στον Κάλαμο Αττικής.