Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Χρήστος Παππάς: Προσχηματική Αντιπολίτευση - Ουσιαστικά η ΝΔ στηρίζει την κυβέρνηση! ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κ. Χρήστος Παππάς κατά την έναρξη της σημερινής Ολομελείας με αντικείμενο την συζήτηση για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση και στην τοποθέτηση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων κατήγγειλε τόσο......
την κυβέρνηση που επιδιώκει μια διήμερο fast track διαδικασία όσο και την υποκριτική και προσχηματική θέση της Νέας Δημοκρατίας επ’ αυτού, η οποία εξέφρασε αντιρρήσεις δια του κοινοβουλευτικού της εκπροσώπου, Νικολάου Δένδια, ο οποίος έχει δηλώσει σε συνέντευξή του την απόλυτη αποδοχή την δική του και του κόμματός του στην ονομασία «Βόρειος Μακεδονία» που αποτελεί και την πηγή και αρχή όλων των δεινών και της κακοδαιμονίας του ελληνικού Λαού, των εθνικών μας θεμάτων και της εθνικής μας κυριαρχίας. Συνεπώς ο κ. Δένδιας θα ήταν προτιμότερο να σιωπά παρά να εμπαίζει τον ελληνικό Λαό.
Κατέληξε, δε, χαρακτηριστικά λέγοντας ότι ο καλύτερος σπόνσορας, ο καλύτερος υποστηρικτής της κυβέρνησης αποτελεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση της ΝΔ, η οποία διακαώς επιθυμεί την εξεύρεση των 151 προθύμων, ώστε να στηριχτεί αυτή η κυβέρνηση και να προχωρήσει στην επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών και η ΝΔ να συνεχίσει ως Αντιπολίτευση προσχηματικά να εναντιώνεται αποκτώντας μικροκομματικά οφέλη και ψήφους.
Ακολουθεί η τοποθέτηση του Συναγωνιστή Χρήστου Παππά:
«Κύριε Πρόεδρε, εκτιμώ την αγωνία των υπολοίπων κοινοβουλευτικών εκπροσώπων να κερδίσουν το πεντάλεπτο της δημοσιότητος, αλλά θεωρώ τις τοποθετήσεις τους και ειδικά την τοποθέτηση του εκπροσώπου της ΝΔ εντελώς προσχηματική. Το τι ειπώθηκε στην Διάσκεψη των Προέδρων είναι γνωστό. Όπως είναι γνωστό και διορθώνω κ. Πρόεδρε εσάς, ότι η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία. Η Χρυσή Αυγή διεφώνησε με το διήμερο και σίγουρα όσο το δυνατόν περισσότεροι βουλευτές μιλήσουν και τοποθετηθούν υπέρ ή κατά της κυβέρνησης θα ήταν καλύτερο για τον ελληνικό Λαό αλλά και για τις λειτουργείες του Κοινοβουλίου.
Είναι, λοιπόν, προσχηματικό το ότι η ΝΔ προσπαθεί και ροκανίζει τον χρόνο των αντιπολιτευτικών θέσεων που θα έπρεπε να ειπωθούν εδώ προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ – για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους επιτέλους σε αυτήν εδώ την αίθουσα – ο καλύτερος σπόνσορας της κυβέρνησης αυτήν την στιγμή, ο καλύτερος υποστηρικτής ή αυτός που θα ήθελε όχι σε τρείς ημέρες αλλά τουλάχιστον έστω και σε μία ημέρα να τελείωνε η διαδικασία είναι η ΝΔ.
Η ΝΔ η οποία θέλει πράγματι την κυβέρνηση να πάρει ψήφο εμπιστοσύνης ώστε να φύγει η καυτή πατάτα ενδεχόμενα από τα χέρια της ως μελλοντικής κυβέρνησης που λέγεται σκοπιανό.
Ο κ. Δένδιας λοιπόν, ο οποίος προσφάτως είχε δηλώσει σε συνέντευξή του σε μεγάλη εφημερίδα ότι είναι υπέρ του όρου «Βόρειος Μακεδονία», καλύτερα θα ήταν να σιωπά. Η Χρυσή Αυγή θεωρεί ότι η διήμερος συζήτηση είναι απολύτως συνδεδεμένη με το σκοπιανό και με την συμφωνία – την προδοτική κατ’ εμάς, δεν το λέει η ΝΔ το λέμε εμείς – των Πρεσπών και εμμένει στην θέση της ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι μόνο ελληνική.
Βούτσης: Εντάξει
Χρ. Παππάς: Όχι εντάξει, έτσι είναι».