Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Η κακοκαιρία επελαύνει και ο κόσμος δεν έχει τον τρόπο να αντιμετωπίσει το κρύο. Η τιμή του πετρελαίου βρίσκεται στα ύψη, του ηλεκτρικού ρεύματος επίσης και ο Τσίπρας με τα τσιράκια του μιλούν για πλεόνασμα και κομπάζουν.
Πλεόνασμα δεν υπάρχει, όταν όλα τα βασικά είδη διαβίωσης έχουν γίνει είδη πολυτελείας και φορολογούνται με 24% ΦΠΑ, ενώ τα καύσιμα και το ρεύμα έχουν επιπλέον φόρους που διπλασιάζουν το κόστος τους. Κατέστρεψαν την εθνική μας οικονομία και οτιδήποτε παρουσιαστεί, πέρα από τα συνηθισμένα, για τον απλό πολίτη γίνεται ένα τεράστιο πρόβλημα. Καλή δύναμη σε όσους δοκιμάζονται από τον χιονιά και ελπίζω στις επόμενες εκλογές να κάνουν αυτό που πρέπει και όχι αυτό που τους βολεύει.
Κ.Ι.
Πέρα από κάθε όριο η διαστρέβλωση της αλήθειας
Καλή χρονιά να έχετε όλοι σας, να σας έχει καλά ο Θεός που βοηθάτε τους ανήμπορους και τους άπορους. Ελπίζω αυτά τα χαμόγελα που μοιράζετε στους συμπατριώτες μας να σας επιστρέψουν πολλαπλάσια γιατί το αξίζετε! Είστε οι μόνοι που πραγματικά νοιάζεστε για τους Έλληνες, που προσφέρετε απλόχερα την βοήθειά σας και δεν ζητάτε ποτέ αντάλλαγμα. Υπάρχει Θεός και βλέπει και θα σας το ανταποδώσει. Εύχομαι πάντα να είστε γεροί και δυνατοί και να σας έχουμε στο πλευρό μας! Καλή χρονιά!
Α.Ν.
Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της «Μεγάλης Αλβανίας» σε βάρος της Ελλάδας
Η υποκρισία των αριστερών δεν έχει όρια. Πουλάνε ανθρωπισμό και ευαισθησία, ενώ την ίδια ώρα  κάνουν πλάτες στα κυκλώματα των δουλεμπόρων που φέρνουν "κατατρεγμένους" στην Ελλάδα έναντι παχουλής αμοιβής από τις τέσσερις άκρες του ορίζοντα και στις ΜΚΟ που καταβροχθίζουν ευρωπαϊκά κονδύλια για την προσφυγική κρίση ανεξέλεγκτες. Έχουν στήσει εργοστάσιο δουλεμπορίου και οι ιδεοληπτικοί αριστερόπουλοι σφυρίζουν ανέμελα την ώρα που, κάτω από τα τραπέζια, γεμίζουν τις τσέπες τους με χιλιάδες ευρώ. Αυτή είναι η αριστερά με τις δεξιές τσέπες και όσο νομίζουν ότι κρύβονται πίσω από τα επαναστατικά τσιτάτα, η γύμνια της ματαιοδοξίας τους δεν κρύβεται.
Μαρία Ι.
Άγριο δούλεμα από τους Γερμανούς στον Τσίπρα για την δουλικότητά του προς την Μέρκελ και το… «Νόμπελ ειρήνης»