Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

Αίσχος: Η κομμουνιστική ΕΡΤ «έκλαιγε» που χάθηκε η Μάχη των Αθηνών από το ΚΚΕ!

Συζήτηση για τα Δεκεμβριανά και την «Μάχη των Αθηνών» του 1944 είχε χθες η ΕΡΤ. Στο πάνελ πέρα από την σύζυγο του υποψηφίου Ευρωβουλευτή του Σύριζα, Κατσίμη, που παρουσίαζε την εκπομπή ήταν καλεσμένοι και διάφοροι αριστεροί καθηγητάδες, που σκοπό τους είχαν να προσδώσουν «κύρος» με την παρουσία τους, καθώς και κάποιος από το ΚΚΕ για να επιβλέπει την κομμουνιστική προπαγάνδα.
Στην «συζήτηση» το σύνολο της αντικατοχικής αντιστάσεως «πιστώνεται» στο ΚΚΕ και ουδεμία νύξη γίνεται για τις σφαγές του ΚΚΕ εναντίον του Ελληνικού Λαού, ούτε οι επιθέσεις του ΚΚΕ εναντίον άλλων αντιστασιακών οργανώσεων. Σαφέστατα, επίσης, έλειπε και η αναφορά στους τότε συμμάχους του ΚΚ€ από Σκόπια και Αλβανία καθώς και οι θέσεις του ΚΚΕ για «ανεξάρτητη Μακεδονία και Θράκη». Έτσι επιτυγχάνεται να εμφανιστεί το ΚΚΕ ως η «μόνη αντίσταση» και όλοι οι υπόλοιποι ως «δοσίλογοι» και «συνεργάτες των γερμανών».
Στην πραγματικότητα, βεβαίως, ο Συμμοριτοπόλεμος που είχε ξεκινήσει ήδη από το 1943 ήταν μία επιχείρηση του ΚΚΕ και των συμμάχων του σε Σκόπια και Αλβανία για να υφαρπάξουν την εξουσία στην Ελλάδα και να μας μετατρέψουν σε Σοβιέτ, παραδίδοντας την Μακεδονία στους Σκοπιανούς και την Θράκη στους τούρκους.
Το συμπέρασμα από την εκπομπή ήταν ότι στην Μάχη των Αθηνών ήταν μία… χαμένη ευκαιρία για να γίνει η Ελλάδα μία κομμουνιστική χώρα, μια… ευκαιρία που μας την χάλασαν οι άγγλοι και οι… συνεργάτες των Γερμανών. Επρόκειτο για μία εκπομπή που η κομμουνιστική προπαγάνδα και διαστρέβλωση της ΕΡΤ ξεπέρασε ακόμα και τις εκδόσεις του ίδιου του ΚΚ€.
Σαφέστατα και ο καθείς δικαιούται να έχει την οπτική του περί της Ιστορίας και την άποψή του περί των θεμάτων όλων, όμως η ΕΡΤ είναι υποτίθεται κρατική και οι κομμουνιστές που την απαρτίζουν πληρώνονται από το σύνολο του Ελληνικού Λαού, ο οποίος δεν εγκρίνει την αγιοποίηση των δολοφόνων του.