Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018

Ηλίας Παναγιώταρος: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με την Ελληνική Αυγή

Η Χρυσή Αυγή ανακοινώνει την συμμετοχή της στις εκλογές για την περιφέρεια Αττικής μέσω της αυτοδιοικητικής της έκφρασης, την «Ελληνική Αυγή για την Αττική» με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Ηλία Παναγιώταρο.
Η πενταετής θητεία μας στο περιφερειακό συμβούλιο μας έχει κάνει πιο έμπειρους πιο σοφούς, και πολύ πιο πεισματάρηδες στα αυτοδιοικητικά ζητήματα.
Τα μεγάλα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής όχι απλά έμειναν άλυτα, αλλά διογκώθηκαν σε σημείο που πρέπει να δοθούν άμεσα λύσεις, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των νόμιμων κατοίκων της Αττικής, καθώς και των νόμιμων επισκεπτών της.
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
  • Οι γειτονιές, οι πλατείες, τα πάρκα και οι δημόσιοι χώροι άθλησης, αναψυχής και μάθησης (Σχολεία και Πανεπιστήμια) θα πρέπει να είναι απολύτως ασφαλή για τους νόμιμους χρήστες τους.
  • Τα αίσχη ανομίας τύπου Πεδίο του Άρεως, Φιλοπάππου και σε γειτονιά της Αττικής θα παταχθούν-ξεριζωθούν άμεσα.
ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ
  • Οι φαραωνικού τύπου νέες χωματερές, όπως και να τις ονομάσουν (είτε ΧΥΤΑ-
    ΧΥΤΗ ή οτιδήποτε άλλο) οπουδήποτε στην Αττική καθώς και η επέκταση της χωματερής των Άνω Λιοσίων αποτελούν ένα πανάκριβο έγκλημα.
  • Η μοναδική λύση είναι η ανακύκλωση στην πράξη και τα σχεδόν μηδενικά υπολείμματα, όπως συμβαίνει σε όλες τις σύγχρονες χώρες.
  •  Η απελθούσα περιφερειακή διοίκηση όχι μόνον δεν έκανε όσα είπε, αντιγράφοντας (κυριολεκτικά) το πρόγραμμά μας, αλλά «ξεπούλησε» πληρώνοντας ακριβά (παγκόσμια πρωτοτυπία) την διαχείριση των χρυσοφόρων «σκουπιδιών».
ΥΠΟΔΟΜΕΣ
  • Φιλικές υποδομές προς όλους τους κατοίκους της Αττικής, ειδικότερα προς αυτούς που χρησιμοποιούν καρότσι. Θα δώσουμε άμεση προτεραιότητα στα 3 Κ, ήτοι αναπηρικό καρότσι, παιδικό καρότσι και καρότσι λαϊκής. Οι χρήστες τους θα πρέπει να έχουν πρόσβαση παντού. Πεζοδρόμια, ράμπες, ανελκυστήρες, πεζογέφυρες και ό,τι άλλο κρίνεται απαραίτητο.
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
  • Η Αττική πρέπει και δικαιούται να γίνει η Νο1 πολιτιστική περιφέρεια του κόσμου. Η Ελληνική Αυγή για την Αττική θα αναδείξει πάση θυσία όλα εκείνα τα μνημεία που δόξασαν την Ελλάδα και την Ορθοδοξία. Ξεκινώντας από το σπίτι του Παύλου Μελά και του Ιωάννη Μεταξά στην Κηφισιά. Επίσης, θα καθαριστούν, επισκευαστούν αλλά και θα κατασκευαστούν νέα αγάλματα και προτομές όλων των Ένδοξων Ελλήνων.
  • Υπόσχεσή μας η κατασκευή στην πλέον περίοπτη θέση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και του Ηγέτη του ΟΧΙ Ιωάννη Μεταξά.
  • Τάμα του Έθνους: Επιτέλους θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα το όραμα και η υπόσχεση των Αγωνιστών του 1821 προς τον Χριστό, το Τάμα του Έθνους. Για έναν μεγαλοπρεπέστατο Ιερό Ναό ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την απελευθέρωση της Ελλάδος από τον οθωμανικό ζυγό. Η δική μας περιφερειακή διοίκηση θα συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις στην υπέρβαση των όποιων γραφειοκρατικών και κυρίως ιδεολογικών κωλυμάτων, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα το Τάμα του Έθνους.
Χορηγίες για gay parade, χασισοφεστιβάλ και μουσουλμανικές γιορτές μίσους κομμένες.
ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ
  • Η γραφειοκρατία είναι ίσως η μεγαλύτερη πληγή της της Δημόσιας Διοίκησης. Θα προσπαθήσουμε να εξαλείψουμε αυτό το καρκίνωμα, χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία από περιφερειακές διοικήσεις του εξωτερικού που την έχουν εξαφανίσει.
Επιδοματική Πολιτική περιφέρειας
  • Όλα τα «βοηθήματα» θα δοθούν κατά ανθρωπιστική προτεραιότητα στους νόμιμους κατοίκους της Αττικής. Τα «κόλπα» των διαφόρων μη νομίμων θα τελειώσουν!
  • Κανένας άστεγος, κανένας δίχως την στοιχειώδη υγειονομική περίθαλψη.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
  • Η Αττική και ειδικότερα η Αθήνα κατακλύζονται από εκατομμύρια τουρίστες και χιλιάδες τουριστικά λεωφορεία, τα οποία λόγω έλλειψης υποδομών, πολλές φορές δυσκολεύουν την καθημερινότητα των μονίμων κατοίκων. Θα πρέπει να γίνουν όλες εκείνες οι ενέργειες για να βρεθεί η χρυσή τομή ώστε να είναι όλοι ικανοποιημένοι.
«Αμαρτωλές» συμβάσεις
Εξέταση-έλεγχος όλων των συμβάσεων της απελθούσας διοίκησης αλλά και του προηγούμενων. Φωτογραφικοί διαγωνισμοί, υπερκοστολογήσεις, «μιλημένες» συμβάσεις, θα βρεθούν, θα αποδοθούν ευθύνες και θα απαιτήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο πίσω τα «πανοπροίκια».
Στην αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος της «Ελληνικής Αυγής για την Αττική» που θα γίνει τον Ιανουάριο θα έχουμε τις λύσεις για όλα τα προβλήματα της Αττικής. Λύσεις απλές, οικονομικές και πατριωτικές, επ’ ωφελεία των πολιτών της Αττικής και όχι των πάσης φύσεως τρωκτικών.
Ελληνική Αυγή για την Αττική: Γιατί δεν θέλουμε άλλους καμένους στην θάλασσα και άλλους πνιγμένους στην στεριά!
Καλοδεχούμενος όποιος θέλει να πλαισιώσει την προσπάθειά μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2132063520 και στο 6907717703. Επίσης, θα μας βρείτε στο ipanagiotaros@gmail.com και στο  ellinaygh@gmail.com. Επίσης στο twitter: @ipanagiotaros