Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Τέλος και ο Κουίκ από το τσίρκο των ΑΝΕΛ; Στον πάτο της θάλασσας το πατριδοκάπηλο μόρφωμα του Καμμένου

Άλλη μια σελίδα στο βιβλίο «η διάλυση ενός πατριδοκάπηλου μορφώματος» προστέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, το οποίο βεβαίως αφορά τους ΑΝΕΛ.

Ο αρχιπατριδοκάπηλος Πάνος Καμμένος διέγραψε από τις τάξεις του μορφώματός του τον υφυπουργό Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, λέγοντας ότι «έθεσε εαυτόν εκτός κινήματος, παραβιάζοντας αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων». Η κατάληξη αυτή ήταν αναμενόμενη όταν από τον Οκτώβριο ο Πάνος Καμμένος είχε «φωτογραφίσει» τον Τέρενς Κουίκ μιλώντας για κάποιους που έγιναν «τζάμπα μάγκες» στις πλάτες του (από)κόμματος.

Είναι φανερό ότι ο Κουίκ βλέποντας το σαπιοκάραβο των ΑΝΕΛ να βουλιάζει βρήκε ως σανίδα σωτηρίας την (επικείμενη) ένταξή του στον ΣΥΡΙΖΑ, για να διασωθεί η πολιτική του καριέρα.
Όσο για τον Καμμένο και τους εναπομείναντες στο ναυάγιο των ΑΝΕΛ, είναι ολοφάνερο πως αποτελεί θέμα χρόνου η οριστική διάλυση αυτού του μορφώματος που έδρασε συνένοχα με τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ σε μια σειρά Εθνικών και Κοινωνικών θεμάτων.
ΥΓ. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τελικά ο Καμμένος δεν διέγραψε τον Τέρενς, αλλά απλά υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και δεν συμμετέχει στα συλλογικά όργανα του κόμματος! Το τσίρκο δίνει ακόμα τις τελευταίες παραστάσεις του! 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ