Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Εγκρίθηκε το Παγκόσμιο Σύμφωνο του Αίσχους

Άρθρο από την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή" που κυκλοφορεί
Εγκρίθηκε από την «διακυβερνητική σύσκεψη» το σύμφωνο του ΟΗΕ για την μετανάστευση. Βέβαια, δεν είχαν απομείνει και πολλοί σε αυτή τη «σύσκεψη», αφού οι σοβαρές χώρες είχαν ήδη αποχωρήσει πριν φτάσει η ώρα για την κύρωσή του.
Στο Μαρακές του Μαρόκου για αυτή τη σύσκεψη έφτασε και το μόνο κορόιδο των «ανοιχτών συνόρων» στην Ευρώπη, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος ελλείψει άλλων έφτασε μέχρι και να μιλήσει στην εκδήλωση!

Εκεί, ως "θέση της Ελλάδος", ο Τσίπρας είπε ότι «η υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση στη Διακυβερνητική Διάσκεψη του ΟΗΕ, στο Μαρακές, δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η αρχή», θέση που οφείλουμε να επισημάνουμε είναι ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ και δεν εκφράζει κανέναν, πέρα από μία ισχνή μειοψηφία που δεν ξεπερνά το 3% που κάποτε λάμβανε ο Σύριζα.
Το σύμφωνο αυτό του αίσχους, προβλέπει:
Α) την «Διακοπή παροχής δημόσιας χρηματοδότησης ή υλικής υποστήριξης στα μέσα ενημέρωσης που προωθούν συστηματικά τη μισαλλοδοξία, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό και άλλες μορφές διακρίσεων κατά των μεταναστών», δηλαδή επιβάλλει με τον νόμο την «πολιτικό ορθότητα» στα πλαίσια του σύγχρονου Big Brother
B) Ανακοινώνει ότι οι κυβερνήσεις που υπέγραψαν το σύμφωνο «αναγνωρίζουνε ότι η μετανάστευση στον παγκοσμιοποιημένο κόσμο μας αποτελεί πηγή ευημερίας, καινοτομίας και βιώσιμης ανάπτυξης και ότι ο θετικός αντίκτυπος μπορεί να βελτιστοποιηθεί μέσω μιας πιο καλά διαχειριζόμενης μεταναστευτικής πολιτικής», δηλαδή απευθύνει έκκληση στα εκατομμύρια των επίδοξων λαθρομεταναστών να έρθουν.
Γ) Οι κυβερνήσεις που υπέγραψαν προαναγγέλλουν ότι «Θα αναπτύξουν προσιτές και πρόσφορες διαδικασίες που θα διευκολύνουν τη μετάβαση από τη μια κατάσταση (παράνομη) στην άλλη (νόμιμη), ώστε να αποφευχθεί η κατάσταση του παράνομου μετανάστη στη χώρα προορισμού, καθώς και επιμέρους ελέγχους κατάστασης των μεταναστών που έχουν χάσει την νόμιμη κατάσταση να παραμένουν χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούν για εκούσια απέλαση»
Και πολλά άλλα προβλέπονται στο εν λόγω σύμφωνο, τα οποία μπορούμε να αντιληφθούμε πόσο καταστροφικά είναι για την Ελλάδα. Μπορούμε, επίσης, να αντιληφθούμε πως πίσω από αυτό το σύμφωνο κρύβεται η επιδίωξη για την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης.
Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται οι ολίγιστοι (ποσοτικά και ποιοτικά) ηγετίσκοι (μεταξύ των οποίων και ο Τσίπρας) είναι ότι έχουν αλλάξει οι καιροί και οι υπογραφές τους δεν δεσμεύουν κανέναν. Έτσι αυτό το μη δεσμευτικό σύμφωνο θα καταστεί γράμμα κενό από τους ίδιους τους Λαούς της Ευρώπης, που θα το πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων διά της ισχυροποίησης των Εθνικιστών.
Κώστας Αλεξανδράκης