Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Ομολογία Δανίκα: Στις επόμενες εκλογές κερδισμένη θα βγει η Χρυσή Αυγή!

Ακόμη ένας συστημικός δημοσιογράφος αναγκάζεται να ομολογήσει αυτό που γνωρίζει όλο το «σινάφι» του, αλλά δεν το αποκαλύπτουν για λόγους κάτι παραπάνω από ευνόητους, δηλαδή, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα είναι αυτή η οποία θα είναι η μεγάλη κερδισμένη σε πολιτικό, κοινωνικό και (βεβαίως) εκλογικό επίπεδο.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Δανίκα, ο οποίος με κείμενό του, στο οποίο εκφράζει την… ανησυχία του για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τις καταλήψεις, καταλήγει ως εξής:
«Προφανώς αυτός ο προεκλογικός αγώνας θα απογειωθεί σε ασύλληπτα ύψη ενός απίστευτου αλληλοσπαραγμού. Προφανώς θα βγουν μαχαίρια, σουγιάδες και πάσης φύσεως όπλα. Προφανώς το Σκοπιανό και η σκανδαλολογία θα συμπαρασύρουν τα πάντα. Προφανώς εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών θα πιάσουν την μύτη τους και θα γυρίσουν την πλάτη τους σ’ αυτόν τον οχετό. Προφανώς κερδισμένη θα βγει η Χρυσή Αυγή. Και προφανώς ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Όσο για την πατρίδα; Ελάτε τώρα. Μία από τα ίδια!».
Η ομολογία του Δανίκα για την «κερδισμένη Χρυσή Αυγή» είναι απόλυτα αποκαλυπτική. Κι αυτό θα συμβεί γιατί, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει αμέσως πριν «εκατοντάδες χιλιάδες πολιτών θα πιάσουν την μύτη τους και θα γυρίσουν την πλάτη τους σ’ αυτόν τον οχετό». Η απάντηση, δηλαδή, των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων θα είναι να στραφούν προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Πιο σαφής και ξεκάθαρος δεν είναι δυνατόν να γίνει ο Δανίκας, ο οποίος γράφει από τώρα αυτό που θα σημαδέψει τις επόμενες εκλογές. Την εκρηκτική άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ