Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

Ξεμπρόστιασμα “δημοκρατών” από τον Γ. Λαγό: Ψηφίζουν νόμο για να σταματήσουν την Δικαιοσύνη, καλύπτοντας τα σκάνδαλά τους! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός ξεμπρόστιασε κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια τους "δημοκράτες" που φέρνουν εσπευσμένα ακόμα έναν νόμο για να προλάβουν την Δικαιοσύνη και να καλύψουν τα σκάνδαλά τους.

Ο Συναγωνιστής Λαγός επισήμανε πως τα τελευταία 5 χρόνια οι "ανθρωπιστές" του "συνταγματικού τόξου" έχουν τσεπώσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση κονδύλια ύψους 1 δισ. 487 εκατ. ευρώ για τους λαθρομετανάστες, τα οποία διοχετεύονται στους "ημέτερους" και στις βρώμικες ΜΚΟ. Την ίδια ώρα οι χιλιάδες λαθρομετανάστες λιμοκτονούν και κοιμούνται στο χώμα στην χώρα των "ανθρωπιστών".
Ειδική μνεία έκανε ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής στο άρθρο 6 του εν λόγω νομοσχεδίου και στην τροπολογία που κατατέθηκε μέσω των οποίων η κυβέρνηση επιχειρεί να σταματήσει την Δικαιοσύνη και τους ελέγχους που διενεργούνται στα κονδύλια για τους λαθρομετανάστες, νομιμοποιώντας έτσι τις δαπάνες και καλύπτοντας τα σκάνδαλά τους.
Συγκεκριμένα με το άρθρο 6 προβλέπεται: "1. Μισθώσεις που υπογράφηκαν και δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν από το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ή από το Υπουργείο Εσωτερικών για λογαριασμό του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής  μέχρι την δημοσίευση του παρόντος, χωρίς την τήρηση των διαδικασιών του π.δ. 80/2016 (Α΄145) θεωρούνται νόμιμες και μπορούν να  αναληφθούν και να πληρωθούν σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής."
Πρόκειται για ακόμα ένα πλυντήριο των "δημοκρατών" στα σκάνδαλά τους.
Ο Γιάννης Λαγός τόνισε τέλος πως η συντριπτική πλειοψηφία του Λαού αντιτίθεται στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών και την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών στην Ελλάδα και η Χρυσή Αυγή θα σταθεί στην πρώτη γραμμή για να κερδίσουμε πάλι την Πατρίδα μας πίσω!