Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Ηλίας Παναγιώταρος: Καμία έξοδος από τα Μνημόνια - Υποθηκεύσατε την Ελλάδα για 97 χρόνια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση από βήματος Βουλής κατά την συζήτηση για τον νέο προϋπολογισμό.
Ο Συναγωνιστής σημείωσε αρχικά πως ο ΣΥΡΙΖΑ καταθέτει έναν μνημονιακό προϋπολογισμό σε συνέχεια των προηγούμενων πάντα με την άδεια και τις συστάσεις των διεθνών τοκογλύφων.
Ακόμα και η αναστολή της περικοπής των συντάξεων δόθηκε ως αντάλλαγμα για την υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών.

Η "πρώτη φορά αριστερά" έχει το θράσος να μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια την στιγμή που έχει δέσει πισθάγκωνα και έχει υποθηκεύσει την Χώρα για τα επόμενα 97 χρόνια!
Τόνισε τα "επιτεύγματα της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ" τα οποία είναι ανέχεια, ανεργία, μετανάστευση των Ελλήνων νέων και επιχειρήσεων στο εξωτερικό, αύξηση του δημοσίου χρέους και διόγκωση της λαθρομετανάστευσης.
Τέλος ανέλυσε τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής για την Εθνική οικονομία, τονίζοντας τον απώτερο στόχο της αυτάρκειας σε τρόφιμα, καύσιμα, φάρμακα και όπλα.