Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018

Αναρχοαριστεροί μαθητές που κάνουν κατάληψη γιατί η τυρόπιτα δεν είναι στρογγυλή, υγιής νεολαία που αμφισβητεί και διεκδικεί. Πατριώτες μαθητές που κάνουν κατάληψη για την ελληνικότητα της Μακεδονίας, φασίστες, νεοναζί και μισαλλόδοξοι. Η "Δημοκρατία" τους απειλείται, λένε και ξαναλένε στα δελτία ειδήσεων, από την ρητορική μίσους.
Έτσι λέει και ο Ερντογάν όταν κάποιος τολμήσει να ξεστομίσει διαφορετική γνώμη και άποψη από αυτήν που τον βολεύει. Τα ίδια κάνουν και εδώ τα γιουσουφάκια του. Δεν θα τους περάσει όμως, οι Έλληνες μαθητές αντιστέκονται Εθνικά και θα νικήσουν. Η Ελλάδα ανήκει στα παιδιά Της!

Ξ.Ι.
Έτσι όπως το πάνε οι συριζαίοι θα κάνουν τον "φασισμό" μόδα! Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να σε βρίζουν ταυτόχρονα Αλέξης, Κούλης, Φώφη, μεγαλοδημοσιογράφοι, επαγγελματίες "φιλάνθρωποι" και "δικαιωματάκηδες". Όλοι αυτοί τα έβαλαν με την Ελληνική νεολαία γιατί τόλμησε να αντιδράσει με τρόπο που δεν ελέγχουν αυτοί. Αντίμετρο σε όλο αυτό οι αναρχομπαχαλάκηδες, οι συνδικα-ληστές και εννοείται οι πουλημένοι κομμουνιστές. Όλο το σύστημα της διαπλοκής, που μαζί τρώει και πίνει, τα έχει βάλει με τους μαθητές και την Χρυσή Αυγή. Ας είναι, μας τιμούν και εμείς με την σειρά μας θα τιμήσουμε τους αγώνες των παιδιών μας για μια ελεύθερη και δυνατή Ελλάδα!
Μαρία Τ.
Σήμερα έτυχε και είδα νέους της Χρυσής Αυγής να μοιράζουν εφημερίδες στην Βεΐκου στο Κουκάκι. Μου έκανε εντύπωση το καθαρό τους χαμόγελο και ότι μας κοιτούσαν στα μάτια, «Καλημέρα σας, να σας δώσουμε εφημερίδα;». Μου έκανε εντύπωση, ρωτούσαν έναν έναν τους πολίτες αν επιθυμούν να τους δώσουν το υλικό που μοίραζαν δωρεάν. Έχω πετύχει σε ανάλογη περίπτωση τους ΚΚΕδες και ζητούσαν λεφτά για τον Ριζοσπάστη! Πήρα την εφημερίδα «Χρυσή Αυγή», την ξεφύλλισα έτσι από περιέργεια και στο τέλος με «ρούφηξε» στην κυριολεξία. Κείμενα ιδιαίτερα δυναμικά, απόψεις ορθές (αν και απόλυτες σε μερικές των περιπτώσεων), αιτιολογημένες με επιχειρήματα και μια ατμόσφαιρα που μύριζε παλιά καλή Ελλάδα! Οφείλω να ομολογήσω ότι εξεπλάγην ευχάριστα και εκτός του ότι θέλω να σας ευχαριστήσω που κυριολεκτικά μου «ανοίξατε τα μάτια» σας δηλώνω ότι αποκτήσατε και έναν νέο αναγνώστη. Όσο για τους λοιπούς που σας βρίζουν μέρα νύχτα στα κανάλια μόνο ένα έχω να τους ρωτήσω: Πόσους χρυσαυγίτες έχετε συναντήσει στην ζωή σας; Εγώ συνάντησα πρώτη φορά σήμερα και πραγματικά ένιωσα άλλος άνθρωπος!
Υ.Γ.: Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα είναι η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση αυτών των παιδιών και η ενέργειά τους. Έτσι πρέπει να είναι όλοι οι Έλληνες και όχι οι κακομοίρηδες που μας έχουν σκοπίμως καταντήσει.
Νικόλαος Γ., Κουκάκι