Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018

Εκατό οι νεκροί από τις πυρκαγιές στο Μάτι και η Δούρου τις προάλλες μας έκανε δημόσια μάθημα για το ολοκαύτωμα. Μιλάει αυτή που μέσα στην Αττική, 25 χιλιόμετρα από το κέντρο των Αθηνών, κάηκαν εκατό άνθρωποι μέσα στα σπίτια τους κυριολεκτικά. Καμιά τιμωρία, κανείς δικαστικός δεν διέταξε συλλήψεις και γενικά η ζωή συνεχίζεται, όχι για όλους όμως.
Οι εκατό νεκροί δεν θα δικαιωθούν παρά μόνο όταν η Χρυσή Αυγή αναλάβει και αποδώσει τις ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους. Ας μην μιλούν οι συριζαίοι γιατί είναι αν μη τι άλλο προκλητικοί. Υπάρχει θεός και βλέπει.


Κ.Ζ.

Ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη έδειξε για άλλη μια φορά το ύπουλο πρόσωπο της εθνοπροδοτικής αριστεράς. Χαμόγελο μπροστά στις κάμερες και πίσω από τις κάμερες χαιρέκακα τα κόκκινα σκυλιά του να απομακρύνουν οποιονδήποτε υποψιάζονται ότι έχει διαφορετική άποψη, φόρτωμα στα βανάκια της κόκκινης ΕΛ.ΑΣ. και στο τμήμα για ανάκριση. Κλασσικές ιστορίες από το παραπέτασμα και το Ανατολικό Βερολίνο του '50. 100 χρόνια πίσω μας πάνε αυτές οι πρακτικές και το ονομάζουν πρόοδο. Πληρώνουμε τους κομματικούς τους αχθοφόρους τύπου Καρανίκα για να μας καταπιέζουν και εμείς πεινάμε. Καμία ανοχή στην κόκκινη τρομοκρατία τους, στις επόμενες εκλογές τους μαυρίζουμε κανονικά!

Μάριος Χ.
Οι αλβανοί σκότωσαν εν ψυχρώ τον Κατσίφα γιατί τόλμησε και ύψωσε την Ελληνική σημαία στην Βόρεια Ήπειρο και το κλεφτοΠΑΣΟΚ τους ανταμείβει βάζοντας αλβανό υποψήφιο στις λίστες του στην Α' Αθηνών. Στην περιφέρεια που η αλβανοί γκετοποίησαν όταν η ΝΔ άνοιξε τα σύνορα με πρωτεργάτες τον Μητσοτάκη και τον Σαμαρά. Μετά από μερικά χρόνια και αφού μας χρεοκόπησαν αυτά τα δυο κόμματα συγκυβέρνησαν και τώρα κλαίγονται για τον ΣΥΡΙΖΑ που από το 3% κατάφεραν και τον έκαναν κυβέρνηση. Καμία εθνική πολιτική από κανένα κόμμα του "δημοκρατικού" τόξου, ανθέλληνες όλοι τους! Μόνο Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές εναντίον όλων!

Νικολέτα Λ.