Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

Γιατί βρε Αλέξη κάνεις τόσα χιλιόμετρα και κουβαλάς μαζί σου και αυτούς του δύσμοιρους τους κομματικούς σου ακόλουθους παρέα με ένα μικρό στρατό; Για να μιλήσεις στην Θεσσαλονίκη; Κάτσε βρε πουλάκι μου εκεί στην Αθήνα και πείτε τα μεταξύ σας, αφού βλέπεις το κλίμα δεν σε σηκώνει στον Βορρά.
Αν κατέστρεψαν το πανό σου που έλεγες ως συνήθως τα δικά σου περί αλληλεγγύης και κουραφέξαλα τι νομίζεις όταν θα σε δουν θα κάνουν; Θα σου πετάνε τριαντάφυλλα; Εγώ θα πρότεινα την επόμενη φορά έτσι παρέα με τα συντρόφια σου και τον στρατό σου να πάτε προς Σκόπια θα σας υποδεχτούν ως βασιλιάδες, γιατί εμείς εδώ τους προδότες δεν τους θέλουμε...
Χριστίνα Ν.
Γιατί οι όψιμοι “μακεδονομάχοι” της ΝΔ σύρθηκαν πίσω από τις πάγιες θέσεις της Χρυσής Αυγής;
Θα κάνει ο Κούλης συνέδριο για να συζητήσουν πώς θα πάει η Ελλάδα μπροστά. Να σας πω εγώ ρε παιδιά, έτσι όπως θα είστε όλοι μαζεμένοι πάρτε το πρώτο καράβι και φύγετε από την χώρα, όχι για να γλιτώσουμε εμείς από εσάς, αλλά για να γλιτώσετε εσείς από εμάς, γιατί η ανοχή μας τελείωσε. Χρωστάτε ένα κάρο λεφτά στις τράπεζες και έχετε λεφτά για συνέδρια; Και δεν υπάρχει ένας εκεί έξω, να σας στείλει στο σκαμνί. Έτσι θα πάει η Ελλάδα μπροστά, όταν εξαφανιστείτε εσείς τα λαμόγια από τον πολιτικό χάρτη!
Στράτος Π.
Μπουλντόζες του Ράμα στην Χιμάρα ξεριζώνουν τον Ελληνισμό! Ένοχη σιωπή του Τσίπρα παρά τις εκκλήσεις των Βορειοηπειρωτών
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα, είναι η παροιμία που ακριβώς αντικατοπτρίζει την διαμάχη στην βουλή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα για την Συμφωνία των Πρεσπών. Κατηγορεί η ΝΔ τον Σύριζα ότι με την συμφωνία αυτή εγείρεται θέμα διεκδίκησης από το φυλοσκοπιανό Ουράνιο Τόξο "μακεδονικής μειονότητας". Ποια; η ΝΔ! Που ολόκληρη η παράταξή της ευθύνεται για το σημερινό χάλι και τις διεκδικήσεις των Σκοπίων προσπαθούν να μας πείσουν πως το ΠΓΔΜ δεν είναι προδοσία; Σοβαρώς; Δεν αναφέρεται μέσα ο όρος Μακεδονία; Ένα ολόκληρο σάπιο πολιτικό και ανθελληνικό κατεστήμενο είναι ένοχο για την προδοσία της Μακεδονίας. Αν δεν μπούνε φυλακή για εσχάτη προδοσία όλοι τους δεν θα ησυχάσουμε! Μακεδονία μια και ΜΟΝΟ Ελληνική!
Κ.Κ.
Εγκρίθηκε το Παγκόσμιο Σύμφωνο του Αίσχους