Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Οι Αλβανοί μέσα σε μια μέρα αποφάσισαν και διέταξαν την απαλλοτρίωση περιουσιών των Ελλήνων στην Χειμάρρα με σκοπό η περιοχή εκεί να εκμεταλλευτεί δήθεν τουριστικά. Κανείς τους δεν ενημέρωσε τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου γι΄ αυτές τις ενέργειες και προβλέπεται, όπως και σε παλαιότερη περίπτωση, να ενημερωθούν με έγγραφο κατεδάφισης των περιουσιών τους την τελευταία στιγμή.
Σε άλλα νέα, εδώ στην Ελλάδα οι Αλβανοί έχουν κάνει μεγαλύτερες περιουσίες από τους Έλληνες, μιας που οι τελευταίοι ακόμη και εδώ στην Ελλάδα, είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας και γενικότερα πέρα από χλιαρές ανακοινώσεις μέχρι και κατάπτυστες θα έλεγε κανείς, το κράτος είναι απόν. Επιτέλους στείλτε πίσω όλους τους Αλβανούς στην χώρα τους, επιτέλους κάντε κάτι για την σκλαβωμένη Βόρεια Ήπειρο. Αλλά αλήθεια από που ζητάμε βοήθεια; Από ένα κράτος ανθελλήνων; Μόνο η Χρυσή Αυγή αγωνίζεται όχι μόνο για την Βόρεια Ήπειρο αλλά και όλα τα εθνικά θέματα.
Σ.Μ.
Απειλές πολέμου από τον αντιπρόεδρο της τουρκίας: Με την στρατιωτική μας δύναμη θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας!
Συναγερμός λένε στην Μόρια επειδή βρέθηκε μαχαιρωμένος παράνομος μετανάστης. Τι συναγερμός ρε παιδιά; Έχει γίνει η Μόρια κέντρο εγκληματικότητας και μας λέτε για συναγερμούς και πράσινα άλογα; Πρέπει να εκκενωθούν όλα τα κέντρα κράτησης και πρέπει όλοι αυτοί να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα τους, εδώ αποτελούν απειλή όχι μόνο για τους ομοεθνείς τους αλλά και όλους εμάς. Τα εγκληματικά στοιχεία σε ένα πραγματικό κράτος τα βάζεις φυλακή ή τα απελαύνεις όχι τους κρατάς και τους ταΐζεις και απο πάνω και τους αφήνεις μάλιστα και ελεύθερους να κάνουν ό,τι τους καπνίσει! Λίγη ντροπή κύριοι!
Νίκος Τ.
Νέες αλβανικές προκλήσεις: Κλέβουν την γη και την περιουσία των Ελλήνων στην σκλαβωμένη Χειμάρρα!
Να ποια είναι η Ευρώπη της αλληλεγγύης, η Ευρώπη των ανοιχτών συνόρων και του αντιρατσισμού. Η Ευρώπη της τρομοκρατίας, όπου κάθε φορά θρηνούμε θύματα επειδή κάποιος ακραίος τζιχαντιστής πέρασε τα σύνορα της και αφού οργανώθηκε ανενόχλητος, έσπειρε τον θάνατο σε αθώους πολίτες. Στο ίδιο έργο θεατές, αυτή τη φορά ο Σερίφ Σεκάτ, μαροκινής καταγωγής αλλά γάλλος υπήκοος! Μεγαλωμένος στο Στρασβούργο είδαμε πόσο εκτίμησε και αυτός, όπως και οι ομοιδεάτες και πατριωτάκια του την ευρωπαϊκή παιδεία. Το γελοίο της υπόθεσης είναι πως ο Σεκάτ βρισκόταν υπό παρακολούθηση... Τώρα πώς γίνεται να σε παρακολουθούν και στο σπίτι σου να έχεις πυρομαχικά και εκρηκτικές ύλες αυτό ένας Θεός το ξέρει! Ίσως να είναι και στο πλαίσιο της υπέρμετρης ελευθερίας και δημοκρατίας που διακρίνει αυτό το σάπιο οικοδόμημα που λέγεται Ευρωπαϊκή Ένωση...
Άννα Ν.
Στρασβούργο: Αιματηρή επίθεση με άρωμα ισλαμικής τρομοκρατίας στην Χριστουγεννιάτικη αγορά!