Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

Η Χρυσή Αυγή και η Ευρώπη των Εθνικιστών - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στο στόχαστρο των Βρυξελλών ευρίσκεται η κυβέρνηση της Ιταλίας και ιδιαίτερα ο αντιπρόεδρός της και ηγέτης του κόμματος “Λέγκα του Βορρά”, Σαλβίνι. Στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες δίδεται μία μεγάλη μάχη με αντικείμενο τον προϋπολογισμό της Ιταλίας. Απαντώντας στα όσα λένε οι επικριτές της σημερινής Ιταλίας δήλωσε ο Σαλβίνι:
«Οι τελευταίοι πέντε προϋπολογισμοί που επικροτήθηκαν από την Ευρώπη και τις αγορές αύξησαν το χρέος κατά € 300 δισ. Και οδήγησαν σε ανάπτυξη μόλις 0,9%.  Πριν μας κατηγορούσαν ότι τους «κλείνουμε» σε στρατόπεδα και δεν τους αφήνουμε ελεύθερους. Τώρα μας κατηγορούν γιατί δεν θα τους κλείνουμε σε στρατόπεδα … Το ευρώ είναι ένα νόμισμα καταστροφικό που μέσα σε 15 χρόνια φτωχοποίησε 4 εκατ Ιταλούς με ρεκόρ ανεργίας και με ένα δημόσιο χρέος που αυξήθηκε σε 800 δισ ευρώ.”
Οι δηλώσεις αυτές του Ιταλού πολιτικού ηγέτη αφορούν άμεσα και την Ελλάδα, αφού οι τελευταίοι όχι πέντε, αλλά οκτώ προϋπολογισμοί της χώρας μας όχι απλά επικροτήθηκαν, αλλά σχεδιάστηκαν κυριολεκτικά από την Ευρώπη των “δανειστών” και αύξησαν και το χρέος μας και οδήγησαν σε ύφεση και όχι ανάπτυξη και βεβαίως και σε αύξηση της ανεργίας. Για την γενναία στάση της Ιταλίας να θέσει φραγμό στους λαθρομετανάστες τι να πει κανείς για την Ελλάδα των ανοικτών συνόρων, η οποία έχει καταστεί πλέον το μόνο κράτος της Ευρώπης με ανοικτά σύνορα μαζί με την Ισπανία την οποία επίσης κυβερνούν αριστεροί… Και τι να πει κανείς για το ευρώ, το οποίο κατέστρεψε κυριολεκτικά την εθνική μας οικονομία!
Μέγας ο φόβος και ο πανικός του καπιταλιστικού κατεστημένου των Βρυξελλών, το οποίο υπηρετούν θαυμάσια και οι αριστεροί, για την άνοδο των εθνικών και πατριωτικών κινημάτων σε ολόκληρη την Ευρώπη από την Γαλλία μέχρι την Πολωνία, την Ιταλία, την Γερμανία, την Τσεχία, την Σουηδία και βεβαίως και την Ελλάδα. Ακόμη και σε εκδήλωση για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, στο επίκεντρο των ομιλιών τους ήταν ο “κίνδυνος” των εθνικιστών που έρχονται! Εφιάλτης για το πολιτικό κατεστημένο η ευρωεκλογές του Μαΐου που έρχονται.
Γι’ αυτόν τον “κίνδυνο”, που για εμάς είναι η μεγάλη επιστροφή της Εθνικής Ιδέας σε ένα κόσμο παρηκμασμένο που καταρρέει, για έναν “κίνδυνο”, που είναι το τελευταίο οχυρό και η μεγάλη ελπίδα της Ευρώπης των Πατρίδων είπα στο ελληνικό κοινοβούλιο, στις 14 Νοεμβρίου του 2018:
“… Οι εξορκισμοί σας περί της ακροδεξιάς που έρχεται, για εμάς είναι η ελπίδα που έρχεται, είναι η Ευρώπη των εθνικιστών. Και ο ακροδεξιός Σαλβίνι έδωσε απάντηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στις Βρυξέλες. Εσείς οι αριστεροί υποταχθήκατε πλήρως.”
Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή