Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Χρήστος Παππάς: Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να εκφράζουμε την φωνή της Αλήθειας! ΒΙΝΤΕΟ

       

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, κ. Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με την κύρωση για την ανάπτυξη εμπορευματικού κέντρου Θριασίου Πεδίου.
Ο Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε αρχικά στην άνανδρη δολοφονία των Μανώλη Καπελώνη και Γιώργου Φουντούλη πριν από 5 χρόνια λόγω του ότι ήταν Χρυσαυγίτες.
Η Χρυσή Αυγή δεν ξεχνά ποτέ τους Αγωνιστές και δεν θα σταματήσει να τιμά την Μνήμη τους.
Το κράτος όλα αυτά τα χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα για να εξιχνιαστεί το έγκλημα και οι πολιτικά νεκροί ηθικοί αυτουργοί βρίσκονται ανάμεσά μας. το Δίκαιο, όμως, θα αποδοθεί και θα έρθει η Νέμεσις για τους φυσικούς, αλλά και για τους ηθικούς αυτουργούς της στυγερής δολοφονίας.
Εν συνεχεία, ο κ. Παππάς αναφέρθηκε στην εν ψυχρώ δολοφονία του Ήρωα Ομογενή Βορειοηπειρώτη Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική αστυνομία με άνωθεν εντολές χωρίς καμία διαμαρτυρία από την ελληνική πλευρά. Η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωση της, πάντα σύμφωνη με το ΝΑΤΟ, δεν ανέφερε πουθενά τον όρο "Βόρειος Ήπειρος". Χάριν της θυσίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα η νέα γενιά έμαθε για τον σκλαβωμένο Ελληνισμό της ελληνικής Βορείου Ηπείρου που μέχρι πρότινος αγνοούσε.
Όσον αφορά την ιατροδικαστική εξέταση που εκτελείται από Αλβανούς ιατροδικαστές, η Χρυσή Αυγή άμεσα κατέθεσε αναφορά στον Άρειο Πάγο όπου ζητά την παρέμβαση της ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να πραγματοποιηθεί η νεκροψία από Έλληνα ιατροδικαστή. Την ίδια στιγμή το ΥΠΕΞ αναφέρεται στην δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα λέγοντας ότι: «φτάσαμε σε σημείο απώλειας ανθρώπινης ζωής». Το ΥΠΕΞ αντί να χρησιμοποιήσει δυναμική στην ανακοίνωσή του, μιλάει σαν ασφαλιστική εταιρεία σε συμβόλαιο ζωής.
Σχετικά με ζητούμενο νομοσχέδιο, ο κ. Παππάς τόνισε ότι τα σχέδια για την ανάπτυξη του Θριασίου Πεδίου έχουν ξεκινήσει από την δεκαετία του ’70, η υλοποίηση ξεκίνησε το 2006 επί κυβερνήσεως ΝΔ και θα έπρεπε ήδη να έχει ολοκληρωθεί. Η Χώρα στην πραγματικότητα παραμένει δεσμευμένη στο Μνημόνιο και πρόκειται να παραμείνει για πολλά χρόνια με κοινή ευθύνη των αυτοαποκαλούμενων κομμάτων του «δημοκρατικού τόξου».
Με την σύμβαση ξεπουλιέται το Θριάσιο Πεδίο, ένα στρατηγικό σημείο, σε μια περιοχή με πολλά προβλήματα που δεν έχουν ακόμα επιλυθεί, όπως τα αντιπλημμυρικά έργα και η μη ολοκλήρωση της περιφερειακής οδού Αιγάλεω. Σκανδαλωδώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απαλλάσσει τους επενδυτές από την υποχρέωση καταβολής τελών, αλλά ο δήμος Αιγαλέω θα έχει την πλήρη ευθύνη των λειτουργικών εξόδων.
Όσον αφορά την τροπολογία για το ΚΕΕΛΠΝΟ, ο Συναγωνιστής Παππάς τόνισε ότι πρόκειται για ένα πάρτι εκατομμυρίων ευρώ που λυμαίνονται οι επιτήδειοι. Η Χρυσή Αυγή έχει μάλιστα καταθέσει ερώτηση για τα κρούσματα φυματίωσης σε αστυνομικούς στην Λέσβο. Ο κ. Παππάς χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ ως πολιτική χολέρα που έφερε κι άλλη ασθένεια στην Ελλάδα εκτός των λαθρομεταναστών, την φυματίωση.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Παππάς κατέληξε λέγοντας: «Να ξέρετε ότι εμείς ότι και να κάνετε, όσο και να μας φιμώνετε, δεν θα σταματήσουμε, είτε υπάρχει δίκη, είτε δεν υπάρχει δίκη, να λέμε αυτό που πιστεύουμε, να φωνάζουμε την φωνή της αλήθειας και να είμαστε στο πλευρό του ελληνικού Λαού».